Arkadaşlar PS 4 Jailbreak yapmak istiyorum ama sürümüm piyasada yok ve düşürmek istiyorum, PS'i ilk aldığımda cahilliğimden güncellemiştim şimdi düşürmek istiyorum, 9.0 Update dosyası var elimde ama nasıl PS'ye entegre edebilirim?
E-fuse olduğu için hayır sürüm düşüremezsiniz.
Downgrade yapamazsın.Arkadaşlar PS 4 Jailbreak yapmak istiyorum ama sürümüm piyasada yok ve düşürmek istiyorum, PS'i ilk aldığımda cahilliğimden güncellemiştim şimdi düşürmek istiyorum, 9.0 Update dosyası var elimde ama nasıl PS'ye entegre edebilirim?
donanım seviyesinde güvenlik mekanizmalarından biridir. Genellikle sistem yazılımının eski bir sürüme geri döndürülmesini (downgrade) engellemek için kullanılır.Dalga geçmiyorum ama hocam e-fuse ne?
Donanım seviyesinde güvenlik mekanizmalarından biridir. Genellikle sistem yazılımının eski bir sürüme geri döndürülmesini (downgrade) engellemek için kullanılır.
Maalesef, yapılamaz.Arkadaşlar PS 4 Jailbreak yapmak istiyorum ama sürümüm piyasada yok ve düşürmek istiyorum, PS'i ilk aldığımda cahilliğimden güncellemiştim şimdi düşürmek istiyorum, 9.0 Update dosyası var elimde ama nasıl PS'ye entegre edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.