PS 4 vs Sistem toplama

Bilgisayar toplamak istiyordum ama konsola yöneldim. Şimdi ne yapayım bilemedim.

Bu biraz klişe gibi gelebilir fakat PC alıp kol takarak da konsol hissiyatı alabilirsiniz

Hem sistemin hem de konsolun kenidne göre artıları ve eskileri var ama şunu rahatça söyleybilirim ki PC her türlü daha iyi hem sistem olarak hem de oyunlar olarak mükemmel.

Günümüz ikinci el PS4 fiyatına sistem toplayacaksanız, direk PS4 derim özellikle halihazırda oyun harici iş görecek bir bilgisayarınız varsa. Ps4 fiyatının biraz üzerine çıkabilirim derseniz biraz daha çıkıp, Xbox Series S'e yönelmenizi tavsiye ederim. Monitörünüz veya sadece sizin kullanımınız için televizyonunuz yoksa PC toplamanızı tavsiye ederim, zira fiyatı arttıracaktır. İnternetiniz en az 50 megabit download 5 megabit upload sağlayabiliyorsa, bunların hiçbiri ile uğraşmadan Geforce Now da tavsiye edebilirim. Hepsini ve tüm varyasyonları sırf meraktan deneyimleme şansım olduğu için konuyu biraz daha beklentileriniz ve bütçeniz ile açarsanız, daha sağlıklı bir fikir alışverişi olacaktır.

Sistem+GamePass.
Bilgisayar almak daha mantıklı. PS alırsın ve oyunlardan sıkılırsın ve boşa gider. Ama bilgisayarda ise her şey yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı