PS 4'e GTA 6 gelebilir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS4 Slim ile 4K TV'de offline 30-50 FPS anca alıyorum. Unutun bence olmaz öyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hayal mi kuruyorum? Sadece bilgilendirme yapıyorum.
Evet, hayal kuruyorsun. Yaptığın bilgilendirmelerin bir asılı yok. Sadece tahmin.
Benim mantığım neymişki de 2018 yılında çıkan bir oyunun PS 3 gelmesini bekleyeyim.
2018'de PS3'e oyun gelmeye devam ediyordu. Sizin mantığınızla RDR2'de PS3'e gelebilirdi.
Kastettiğim şudur ki PS 4'ün desteği devam ederken GTA 6 çıksa PS 4 GTA 6 ya da gelebilir.
PS4'ün desteği devam ederken Sony bile PS4'e oyun çıkarmıyor. Alan Wake 2 gibi gerçekten yeni nesil olan oyunlar sadece PS5'e çıkmasına rağmen PC ile kıyaslandığında yine downgrade yemiş durumda ve yeni nesil değilmiş gibi gözüküyor.
Haha. Orada onun yazdığını biliyorum. Niye bu yazıyı yazmayayım? Ona bakarsan orada PC'ye çıkacak diye bir şey yazmıyor. O zaman Rockstar PC'ye GTA 6'yı çıkarmayacak. 😀😀 ben sadece ihtimal söylüyorum, orada PS 5 ve Xbox s/x yazıyor sadece.
RDR1'de PC'ye çıkmayacak yazıyordu ve çıkmadı. Ha bu arada henüz yeni nesil oyunu eski nesile çıkaran olmadı haberiniz olsun. Sonradan Nintendo Switch'e bir mobil oyundan daha kötü gözükecek grafiklerle gelen Hogwarts Legacy gibi oyunlar oldu o kadar.
Kardeşim adama neden sataşıyorsun olmayacakta olsa adam fikrini yazmış buraya.
Ortaya pek mantıklı olmayan bir fikirle gelip daha da saçma argümanla savunuyorsa insanların karşı çıkması gayet doğal. Belirttiği fikre olumlu veya olumsuz yanıt almak istemeyen en başta fikrini belirtmeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı