PS 4'ü kırdırmak mantıklı mı?

Korsan Jailbreak aynı şeyler değil Jailbreak kırma işle midir korsan değildir. Jailbreak sadece korsan oyun için değil sistemin ömrünü uzatan pluginler fan ayarı yaparsın bunu yapınca makinenız maksimum 2 yıl daha ömrüne ömür katmış oluyorsunuz. Jailbreak yapıp orijinal oyun oynayabilirsiniz Online oynamak istemiyorsanız ama orijinal oyun ile Online oynayabilirsiniz korsan oyun ile Online oynayamazsınız.

Selamlar. Şu anda elimdeki PS4 kırdırmayı düşünüyorum. Ne kadar mantıklı? Garantisi kırdırınca gider mi?
Öncelikle içini açtırırsanız garantisi gider. Eğer kendiniz yazılımsal olarak kıracaksanız , ve konsola zarar vermezseniz , yapacağınız tek şey ps4'ü sıfırlayıp , güncellemek. Sonra eski haline döner. Lakin kırılan en son sürüm 9.00. Eğer cihazınız 9.00 sürümünün üstünde ise kıramazsınız , beklemek zorunda kalırsınız.

Para yoksa yapacak bir şey yok. Bizde de oyunlar 50, 40 birim olsa tamamda bence şuan yapacak hiç bir şey yok. Online oyun oynamıyorsanız kırdırın gitsin.
Kimisi diyecek ki şimdi o zaman git bir şeyde çal aynı ama arada fark var. Diğerinde başkası zarar görüyor bu işlemde kimse zarar görmüyor. Kaybolan bir şey yok çünkü burada oyun dijital evrende bir kopya. Doğru değil ama yapacak bir şey yok.

Para yoksa yapacak bir şey yok. Bizde de oyunlar 50, 40 birim olsa tamamda bence şu an yapacak hiçbir şey yok. Online oyun oynamıyorsanız kırdırın gitsin.
Kimisi diyecek ki şimdi o zaman git bir şeyde çal aynı ama arada fark var. Diğerinde başkası zarar görüyor bu işlemde kimse zarar görmüyor. Kaybolan bir şey yok çünkü burada oyun dijital evrende bir kopya. Doğru değil ama yapacak bir şey yok.

Katılıyorum, atıyorum 100 adet çikolatadan 1 tanesini çalarsanız 99 adet kalır.
Lakin burada azalan bir ürün yok, tabii bu emek hırsızlığı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ama Türkiye şartları, herkes bir oyuna 400-500 tl veremez.
PS'yi kırdıran adam korsan oyun için kırdırıyor. Başka ne için kırdıracak? Netflix izlemek için mi?
Modlar , Türkçe Yamalar , Fps göstergeleri , Bilumum açılan özellikler. Çeşitli patchlerle yapılan performans artışları , fan hızı ayarlama , fps kilidi kaldırma ? Daha saymamı ister misiniz ?

O kadar bilgisiz birisinki, 60 FPS patchler, Türkçe yamalar, mod menüler ve bircok şey için kirdirilabilir.
Katılıyorum, atıyorum 100 adet çikolatadan 1 tanesini çalarsanız 99 adet kalır.
Lakin burada azalan bir ürün yok, tabii bu emek hırsızlığı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ama Türkiye şartları, herkes bir oyuna 400-500 tl veremez.

Modlar , Türkçe Yamalar , Fps göstergeleri , Bilumum açılan özellikler. Çeşitli patchlerle yapılan performans artışları , fan hızı ayarlama , fps kilidi kaldırma ? Daha saymamı ister misiniz ?
Bilgisiz falan değilim. 10 kişide 1 kişi saydığınız şeyler için kırıyor. 9 kişi korsan oyun için kırıyor. Burada edebiyat yapmaya gerek yok. Biraz dürüst olun kendinize karşı.

Bilgisiz falan değilim. 10 kişide 1 kişi saydığınız şeyler için kırıyor. 9 kişi korsan oyun için kırıyor. Burada edebiyat yapmaya gerek yok. Biraz dürüst olun kendinize karşı.

Kimin ne için kırdığı bizi ilgilendirmez. Sonuç olarak ön yargılı şekilde yaklaşmışsınız. İnsanların faaliyetleri insanlara özgüdür. Bizi ilgilendirmez. Biz sadece bilgilendiririz.

Kimin ne için kırdığı bizi ilgilendirmez. Sonuç olarak ön yargılı şekilde yaklaşmışsınız. İnsanların faaliyetleri insanlara özgüdür. Bizi ilgilendirmez. Biz sadece bilgilendiririz.
Yav hocam ben kıran adama neden kırıyorsun mu diyorum Allah için. Kimse kimseyi ilgilendirmez.. Herkes tabi ki yaptığı şeylerde özgürdür. Konu nereden nereye saptı, nereye geldi. Sadece demek istediğim şuydu, konuyu açan arkadaş zaten "korsan oyun" oynayacağını belirtmiş bende bir şekilde uygun fiyata oyun oynayabileceğini, kendini zorlarsa yöntemlerin olduğundan bahsettim. PS Plus olsun, PSN kardeşliği olsun, 2.el oyun satım-takas olsun bir çok yöntem var. Cihazı orjinal bir şekilde kullanmak her zaman daha iyidir bunun için bunu önerdim. İsteyen korsan oynar, isteyen orjinal oynar, isteyen havada takla atarak oynar. Kimse kimseyi ilgilendirmez. Kesinlikle kimseye karşı bir önyargım yok. Dediğim gibi, kıran %90'lık kesim korsan oyun için kırıyor. Ben bu anlamda söyledim. Kimseyi yadırgayıp, yargılama amacıyla söylemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı