Bu PS5 Slim bana çok ucuz geldi. Normalde Xbox Series S almayı düşünüyordum. Oyunlar ve oyun fiyatları açısından hangisini almak daha mantıklı? PS5'in özel oyunları olması kafamı çok karıştırıyor.
Bence PS yerine PC alın hocam eğer evinizde kalitleli bir TV yoksa pek sarmaz şahsen güzel tvlerin fiyatı da epey pahalı bence ortalama bir sistem büyük ve güzel bir monitör ve kol alın hocam.
Bence PS yerine PC alın hocam eğer evinizde kalitleli bir TV yoksa pek sarmaz şahsen güzel tvlerin fiyatı da epey pahalı bence ortalama bir sistem büyük ve güzel bir monitör ve kol alın hocam.
O paraya xbox series x al daha iyi benceBu PS5 Slim bana çok ucuz geldi. Normalde Xbox Series S almayı düşünüyordum. Oyunlar ve oyun fiyatları açısından hangisini almak daha mantıklı? PS5'in özel oyunları olması kafamı çok karıştırıyor.
Aynı kapıya çıkmıyor maalesef hocam. PS5'in verdiği his bambaşka özel oyunlarıyla DualSense hissiyatıyla hatta ilk defa PS kullanıcısı için bir nimet olabilir.
DualSense kontrolcüsü abartıldığı kadar iyi bir kontrolcü değil.
Özellikle, Xbox kontrolcüsüne göre ergonomisi yerlerde.
Adaptive triggers olayı neredeyse hiçbir oyunda yok varsa da çoğunlukla iyi çalışmıyor.
Sadece kontrolcü hissiyatı için konsol alınmaz gidip deneyebilir, özel oyunlar zaten PC'ye çıkıyor GoW: Ragnarök'te yakında çıkacak TLOU part 2 oyunununda yakında çıkıcağını biliyoruz hepimiz.
Düşündüm ama o kadar param yok en fazla bu PS5'i alabilirim.
Uyguna güzel hangi pcleri alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.