İlk konsola çıkacak, bence PC'ye gelmesi 1 yılı bulur.Gta 6 çıktığında PS 5 ve Proya çıkar değil mi?
İlk konsola çıkacak, bence PC'ye gelmesi 1 yılı bulur.Gta 6 çıktığında PS 5 ve Proya çıkar değil mi?
İlk ps5 ve series X/S konsollarına çıkıcak ardından 2 yıl içinde çıkar PC ye.Gta 6 çıktığında PS 5 ve Proya çıkar değil mi?
Alıcam kanka umarım pişman olmam 20 bin lira az para değil benim için faizsiz taksitle buldum bir yer ordan alıcamİlk ps5 ve series X/S konsollarına çıkıcak ardından 2 yıl içinde çıkar PC ye.
Normal bir koldan farkı olmuyor. PC'nin uyumu yok DualSense ile. Yeni uygulama çıkmis diyorlar ama ne kadar optimizedir bilemiyorum.
2.el ilanlarınada bakabilirsiniz.kanka umarım pişman olmam 20 bin lira az para değil benim için faizsiz taksitle buldum bir yer ordan alıcam
Daha önce ps5 yada herhangi bir konsol kullandın mı?Hocam arkadaşın zaten iyi bir sistemi var FPS için PS5 almasına gerek yok bence. İllaki heves etmişse kendi bilir ama ben olsam almazdım.
Umarım yorumumu okursun, 20 bin lira senin için sıkıntı bir rakamsa oyunlarına nasıl para yetireceksin ? Üyelik olayları falan varda belli başlı oyunları oynuyorsun. Yeni çıkan oyunlar 2-3 bin altında çıkmıyor. Babamla oynayacağım demişsin ikinci bir kol almak bile 2.5 - 3 bin lira. Düşünüp hareket etmek lazım. Yinede tercih senin.Alıcam kanka umarım pişman olmam 20 bin lira az para değil benim için faizsiz taksitle buldum bir yer ordan alıcam
Haklısın kral sana bir şey danışmam lazım özelden konuşabiliyor muyuzUmarım yorumumu okursun, 20 bin lira senin için sıkıntı bir rakamsa oyunlarına nasıl para yetireceksin ? Üyelik olayları falan varda belli başlı oyunları oynuyorsun. Yeni çıkan oyunlar 2-3 bin altında çıkmıyor. Babamla oynayacağım demişsin ikinci bir kol almak bile 2.5 - 3 bin lira. Düşünüp hareket etmek lazım. Yinede tercih senin.
Kredi kartından almıştım ve iptal edebiliyorum şimdi iptal edince kredi kartıma ne zaman yansıyacak sıkıntı yaşamam dimiUmarım yorumumu okursun, 20 bin lira senin için sıkıntı bir rakamsa oyunlarına nasıl para yetireceksin ? Üyelik olayları falan varda belli başlı oyunları oynuyorsun. Yeni çıkan oyunlar 2-3 bin altında çıkmıyor. Babamla oynayacağım demişsin ikinci bir kol almak bile 2.5 - 3 bin lira. Düşünüp hareket etmek lazım. Yinede tercih senin.
Özelden konuşulmuyor hocam , sıkıntı olmaz alırsınız iadenizi. Genelde 7 iş günü içindedir.Haklısın kral sana bir şey danışmam lazım özelden konuşabiliyor muyuz
Kredi kartından almıştım ve iptal edebiliyorum şimdi iptal edince kredi kartıma ne zaman yansıyacak sıkıntı yaşamam dimi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.