PS 5 alınır mı?

natx10

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. PS 5 almayı düşünüyorum ama iyi bir PC sistemim var. Babamla vesaire oynamayı düşündüğüm için alacağım ama PS 5'teki oyunların çoğu bilgisayara geliyor. Sizce almaya değer mi PS 5?

Bazıları da şey diyor ya PS 5'teki rahatlık çok ayrı falan daha keyif verici gerçekten öyle bir şeyi var mı

Var. FPS farkı gamepaddeki ozel effektler koltuk da uzanarak oynamak mükemmel.

Rtx 4060 Ti 8 gb Ryzen 5 7500f 16 gb ram
Bu sistemle çoğu özel oyunu oynarsınız ama ps5 de yanına fena olmaz.

Bazıları da şey diyor ya PS 5'teki rahatlık çok ayrı falan daha keyif verici gerçekten öyle bir şeyi var mı

RTX 4060 Ti 8 GB Ryzen 5 7500F 16 GB RAM.

Sisteminiz zaten PS5 ayarında. Hiç gerek yok illaki DualSense deneyimi isterseniz PS5 kolunu PC'ye bağlayabilirsiniz.

Var. FPS farkı gamepaddeki ozel effektler koltuk da uzanarak oynamak mükemmel.

Bu sistemle çoğu özel oyunu oynarsınız ama ps5 de yanına güzel olur.
Gta 6 çıktığında PS 5 ve Proya çıkar değil mi?

Rtx 4060 Ti 8 gb Ryzen 5 7500f 16 gb ram
Alakası yok, PS5 aldığınızda ona alacağınız oyunlar bir kere maddi olarak çok fazla. Gamepad farkını saymaya gerek yok çünkü bilgisayarda zaten gamepad kullanabiliyorsunuz. Hemde daha iyi gamepadler. Rahatlık olayını anlamıyorum bilgisayara gamepad taktığınız zaman konsoldaki gibi tv veya monitör karşısına geçip oyun oynayamıyormusunuz ? Ne farkı var ? Konsolculuk zamanı eskidendi, ben her konsolu deneyim etmiş biri olarak söylüyorum 1-2 ay kullanıp kenara bırakacaksınız. Maceraya girmeyin, güzel bir gamepad alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…