Çözüldü PS 5 DualSense V1-V2 farkı nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pmbl12

Femtopat
Daha fazla  
PlayStation 5 DualSense kol aldım Trendyol'dan, bunun V1 mi V2 mi olduğunu nasıl anlarız? Yapay zekaya sorduğum zaman üretim tarihi kasım 2024 olduğu için bu tarihler arası v1'in üretimi yavaşlamış dedi V2 olması daha yüksek dedi ama size sormak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?

IMG_0958.jpeg

BDM-010, 020, 030, 040 var. 2020 yılında çıkan BDM-010 denk gelme ihtimali 0 çünkü. Ürün 2 ay önce üretilmiş.

Hocam ürün V1 değil yani değil mi iade etmeme gerek yok yani?

Sony desteğe sordum cihazın seri numarası olmadığı için tam emin olup söyleyemeyeceklerini fakat arkadaki yazıları baktıkları zaman V2 veya daha yenisi olabileceğini söyledi.

Son düzenleme:
Hocam şu sıralar araştırıyorum bu konuyu bir videoda okumuştum seri numarasının 2.hanesinde yazan numara versiyonu belirliyor diye yanlış bilmiyorsam senin seri numarası F ile başlayan kısım ve F den sonra gelen kısımda 5 numarası var yani 2.hane 5 olduğu için senin kol 5.nesil diyebiliriz eğer seri numaranı biliyorsan 2.hanesine bak orada yazan numara versiyonu belirliyor QR ı okutursan seri numarasını verir zaten sana.

Hocam şu sıralar araştırıyorum bu konuyu bir videoda okumuştum seri numarasının 2.hanesinde yazan numara versiyonu belirliyor diye yanlış bilmiyorsam senin seri numarası F ile başlayan kısım ve Fden sonra gelen kısımda 5 numarası var yani 2.hane 5 olduğu için senin kol 5.nesil diyebiliriz eğer seri numaranı biliyorsan 2.hanesine bak orada yazan numara versiyonu belirliyor QR ı okutursan seri numarasını verir zaten sana.

Hocam Trendyol'dan aldığım için kutu farklı bir DualSense kutusuydu yani kutudaki seri numarası uyuşmuyor ama büyük olasılıkla V2 veya daha yeni bir versiyon benim dualsensem.

Hocam şu sıralar araştırıyorum bu konuyu bir videoda okumuştum seri numarasının 2.hanesinde yazan numara versiyonu belirliyor diye yanlış bilmiyorsam senin seri numarası F ile başlayan kısım ve F den sonra gelen kısımda 5 numarası var yani 2.hane 5 olduğu için senin kol 5.nesil diyebiliriz eğer seri numaranı biliyorsan 2.hanesine bak orada yazan numara versiyonu belirliyor QR ı okutursan seri numarasını verir zaten sana.
QR kodu okuttuğum zaman şöyle bir yazı çıktı F54B014PF10296205

Senin kol 5.nesil hocam dediğim gibi seri numarası kol üzerinde de yazıyor kolun son üretim 5.nesil iyi denk gelmiş şanslıymışsın :D anlatmıştım yukarıda zaten seri numarasının 2.hanesinde yazan numara kaçıncı nesil olduğunu söyler.

Senin kol 5.nesil hocam dediğim gibi seri numarası kol üzerinde de yazıyor kolun son üretim 5.nesil iyi denk gelmiş şanslıymışsın :D anlatmıştım yukarıda zaten seri numarasının 2.hanesinde yazan numara kaçıncı nesil olduğunu söyler.

Desene Trendyol bu sefer güldürdü😂 o değilde orijinal kutunun içinden çıkan kol o dediğin yere 1 yazıyor. 1. nesil yani 🫠

Technopat Haberler

Geri
Yukarı