PS 5 için hikayeli oyun önerisi

Selam dostlar, ben hikayeli oyun önerisi istiyorum ne oynasam bilemedim (çoğu çıkan hikayeli oyunu oynadım RDR2 GoW falan) yeni nesil oyunlar oynamak istiyorum ancak ne oynasam bilemiyorum.

Ghostwire: Tokyo oyununa bakabilirsin dostum. Atmosferi Cyberpunk'a benziyor ama çok farklı. Nasıl anlatsam bilemedim istiyorsan biraz gameplaylerini izleyebilirsin.

Şuana kadar tek oynadığım bir korku oyunu yok resident evil 3 başlangıç için iyimidir?

Onu çoktandır oynamayı düşünüyorum ancak oyunun amacını bilmiyorum oyunun amacını anlatabilirmisin lütfen?
Tshima adasını moğolların işgalinden kurtarmak isteyen japon samurayı anlatıyor. Oyunun mekanikleri çok iyi.

Ghostwire: Tokyo oyununa bakabilirsin dostum. Atmosferi Cyberpunk'a benziyor ama çok farklı. Nasıl anlatsam bilemedim istiyorsan biraz gameplaylerini izleyebilirsin.
O oyuna bir kaç ay öncesi enişte kirazoğludan görmüştüm oyuna kötü dediği için bakmamıştım

Tshima adasını moğolların işgalinden kurtarmak isteyen japon samurayı anlatıyor. Oyunun mekanikleri çok iyi.
Özür dilerim çok soru sordum ancak şu sorumuda cevaplarmısın? Silah geliştirme gibi birşey varmı oyunda? Silah kostüm falan

Şu ana kadar tek oynadığım bir korku oyunu yok Resident Evil 3 başlangıç için iyi midir?

Onu çoktandır oynamayı düşünüyorum ancak oyunun amacını bilmiyorum oyunun amacını anlatabilir misin lütfen?

Biz Tsushima adasının soylu bir klanının hanedanındanız Moğol'lar Japonya'yı işgal etmeye ilk Tsushima adasından başlamıştır bizde adamızı kurtarmaya çalışan bir yiğitiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı