PS 5 kiralamak mantıklı mı?

Bende kiralamak istiyorum. Ama tabii ki de 6 aylık değil yani. 2 haftalık falan ama korkuyorum ya. Joyistick bozuk gelir joyistick bozulur falan ataride çok joyistick bozdum. Psikolojik olarak beni tedirgin ediyor bu durum.
Hani bozuk gelmez ise sapa sağlam gelir ise süper olur. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum.

Atariyle DualSense aynı değil hocam kolay kolay bozmasın :D

Bende kiralamak istiyorum. Ama tabii ki de 6 aylık değil yani. 2 haftalık falan ama korkuyorum ya. Joyistick bozuk gelir joyistick bozulur falan ataride çok joyistick bozdum. Psikolojik olarak beni tedirgin ediyor bu durum.
Hani bozuk gelmez ise sapa sağlam gelir ise süper olur. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum.

Çok abanmazsan bir sıkıntı olmaz tahminim. Sen yine de fazla sinirlendiren oyunları oynama.

Kırılmış PS4 Slim veya Pro al. Sen o oyunları bitirene kadar PS5'e de düzgün şeyler gelir satar üstüne para koyar ikinci el PS5 fat alırsın. Kiralama zımbırtılarına paranı kaptırma.

Şu an 70 TL alıyorum babamı ikna edip 100 TL alıp üstüne hiç harcamazsam 240 günde alabilirim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı