Bu tartışmaya kapalı bir konu. Cihaz 36 tflops ve siz isteseniz de bu değişmeyecek.@hakopera PlayStation 5 Pro Ãzellikleri ve Fiyatı: PS5'ten Farkı Ne?
PS5 Pro'nun teknik detayları gün yüzüne çıktı! - ShiftDelete.Net
Merakla beklenen PS5 Pro hakkında sızıntılar doğru çıktı. Cihazın 8 çekirdekli Zen 2 CPU ve 16 GB GDDR6 bellek özellikleri doğrulandı.shiftdelete.net The PS5 Pro doesn't feel $200 better right now
Sony's upgraded PlayStation 5 suffers from just how well game developers have mastered developing for the regular PS5www.gamefile.news
36 tflop deyip duruyorsunuz ancak attığım bu siteler 16 tflop olarak paylaşmış kaynağınızın doğruluğundan emin misiniz?
Net doğru bir bilgi yok kaç tflop olduğu konusunda bir site 33 bir site 28 bir site 16 diyor.
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiç bir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.35 bin liraya tavsiye ettiğiniz ithalatçı PlayStation Pro'da burada alan bir kişide sıkıntı çıkarsa sizmi yardım edeceksiniz alan kişiye? 35 bine garantisiz satılan PS5'ler asla alınmamalı konsolların kollarında her zaman sorun oluyor nasıl destek alacaksın?
Ben bilgisayar toplamaktan anlamam konsol kullanan adamım dümdüz hazır sistem 4070'i paylaşiyorum 50 bin liralık ki tahminimce ve büyük ihtimalle PS5 Pro'dan daha iyi performans veren bir sistemdir.
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS OC 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS OC 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Konunun başından beri 36 traflops deyip duruyorsunuz 16 Traflops'luk 4070'in daha iyi performans verdiğini kanıtlarla videolarla ortaya koyuyorum üstüne Sony'nin kendi oyununda daha iyi performans veriyor siz hala inkar ediyorsunuz.
Bu tartışmaya kapalı bir konu. Cihaz 36 tflops ve siz isteseniz de bu değişmeyecek.
Sizden bu değerlerde 35 bin liraya PC toplamanızı bekliyorum.
Ayrıca 35 bin liraya toplayacağınız bu PC'de mavi ekran hatası, optimizasyon problemleri, hileci dertleri gibi şeyler olmayacak.
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiçbir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.
NVIDIA değerlere oynayarak sizleri çok güzel bir şekilde kandırıyor. Ama tüm insanlık yemiyor bunları. Bu yüzden her playststion minimum 100 milyon adet satıyor.
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiçbir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.
NVIDIA değerlere oynayarak sizleri çok güzel bir şekilde kandırıyor. Ama tüm insanlık yemiyor bunları. Bu yüzden her playststion minimum 100 milyon adet satıyor.
Hocam ben size ne yazarsam yazayım siz aynı şeyleri demeye devam etticeksiniz belli ki ben diyorum 36 tflops olduğu net bir şey değil sen diyorsun tartışmaya kapalı konu ben diyorum 35 bin liraya alacağın PS5 Pro'nun garantisi yok sen diyorsun bana 35 bin liraya PC topla atmadımmı ben zaten 50 bin liraya PC niye 35 bine atiyoruz PS5 Pro 35 bin lira mı? Bende sizin 35 bin liraya atıcağınız PS'ın Sony garantili olmasını talep ediyorum sizden 35 bin liraya Sony garantili ve kolda drift sorunu gibi sorunlar olduğunda yardım alabileceğiniz bir PS5 Pro atın bana atamazsanız tüm forumdan özür dilemelisiniz.
Size kanıtlarla daha iyi olduğunu göstermedimmi ben zaten ya? Sen bana PS5'in 4070'den daha iyi olduğu bir şey gösterde haklısın deyip geçeyim ne uzatıp uzatıp aynı şeyleri diyorsun?
Bırak 35 bini 50 bin liraya da böyle güçlü bir PC toplama şansın yok. Bunu bal gibi biliyorsun.
Ben de hilecilerin olmadığı kolpa değil, gerçek FPS değerlerine sahip güçlü makinemin keyfini çıkarayım.
Hadi kardeşim başka kapıya. Sana güzel YouTube seyretmeler.
Koskoca AMD ve Sony 36 teraflops makine yaptık diyerek yalan söyleyecek ama cebine 3 kuruş para koyulan fanboy YouTuber'lar doğru söyleyecek öyle mi?
Burada konsolun tüm özellikleri yazıyor. Zahmet edip okuyacağına nvdia'nın şişirme fps'lerini paylaşıp duruyorsun.Abi şakamı yapiyorsun sen ya? Atmadıkmı yukarıda 50 bin liraya öyle güclü bir PC kanıtlarla koymadıkki FPS'leri göstermedik mi? 0 kanıtla kendinizi nasıl bu kadar haklı biliyorsunuz anlamıyorum bana PS5 Pro'nun 36 tflop olduğuna ve 4070'den daha iyi olduğuna dair doğru düzgün bir şey gösterebilir misin sen?
Aynen reis konsollarda birçok oyunda crosplay zorunlu değil ya zaten hilesiz hilesiz oynarsın.
Güzel güzel Sony'e kanmaya devam et yarın 100 bine konsol çıkartsın kolu konsolla birlikte vermesin ayrı satsın onu da satın al dikey standı ayrı satsın onu da al.
Nerede demişler böyle bir şey sizin 3. gözünüz var da görüyorsunuz bizmi görmüyoruz?
Digital foundry gibi bu konsol performansı işlerinin en iyisi bile 16 tflop diyor.
Sen yine bunada youtube izlemeye devam et dersin.
Burada konsolun tüm özellikleri yazıyor. Zahmet edip okuyacağına NVIDIA'nın şişirme FPS'lerini paylaşıp duruyorsun.
AMD Playstation 5 Pro GPU Specs
AMD Viola, 2350 MHz, 3840 Cores, 240 TMUs, 64 ROPs, 16384 MB GDDR6, 2250 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Dostum inan ki NVIDIA'nın şişirme değerlerinin gerçek oyuncular için hiçbir değeri yok. PS5 Pro'da oynayan hiçbir oyuncuya 4070'in daha iyi bir ekran kartı olduğunu anlatamazsın. Hiçbir PS5 Pro sahibi makinesini NVIDIA'nın balon kartlarıyla değişmez.
Burada konsolun tüm özellikleri yazıyor. Zahmet edip okuyacağına NVIDIA'nın şişirme FPS'lerini paylaşıp duruyorsun.
AMD Playstation 5 Pro GPU Specs
AMD Viola, 2350 MHz, 3840 Cores, 240 TMUs, 64 ROPs, 16384 MB GDDR6, 2250 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Dostum inan ki NVIDIA'nın şişirme değerlerinin gerçek oyuncular için hiçbir değeri yok. PS5 Pro'da oynayan hiçbir oyuncuya 4070'in daha iyi bir ekran kartı olduğunu anlatamazsın. Hiçbir PS5 Pro sahibi makinesini NVIDIA'nın balon kartlarıyla değişmez.
Tamam siz haklısınız. Milyonlarca amerikalı, avrupalı ve japon nvdia'nın balon kartlarına parası yetmediği için dandik ps5 pro almak zorunda kalıyorlar. Yazık onlara...Kardeş 36 tflop olsa ne olacak aynı performansı alıyorsun ve sadece oyun için değil her şey için kullanabileceğin bir cihaz alıyorsun.
Sence işlem gücü biri 16 diğeri 36 olan iki farklı gpu oyunlarda aynı değeri mi verir?Kardeş 36 tflop olsa ne olacak aynı performansı alıyorsun ve sadece oyun için değil her şey için kullanabileceğin bir cihaz alıyorsun.
Sence işlem gücü biri 16 diğeri 36 olan iki farklı GPU oyunlarda aynı değeri mi verir?
Tamam siz haklısınız. Milyonlarca Amerikalı, Avrupa'lı ve Japon NVIDIA'nın balon kartlarına parası yetmediği için dandik PS5 Pro almak zorunda kalıyorlar. Yazık onlara...
Size mutlu FPS almalar arkadaşlar. NVIDIA denilen firmanın sahte değerlerle manupilasyon yaptığı anlaşıldığı gün gelip buraya ağlarsınız.
Sence işlem gücü biri 16 diğeri 36 olan iki farklı GPU oyunlarda aynı değeri mi verir?
Buna nedense bazı insanlar inanıyor. Yapacak bir şey yok.
Elemanın teki de galata köprüsünü yüzlerce insana satmayı başarmıştı.
Tech power up mı saçma site?E, aynı verdiğini attık. Kanıtlarla bazı insanlar ne yazık ki 36 TFLOP olduğuna inanıyor, yapacak bir şey yok.
Gene saçma sapan bir kaynak bulmuş, 36 TFLOP diye hala bize anlamıyor muamelesi çekiyor.