PS 5 Pro GTA 6'da kaç FPS alır?

Bu tartışmaya kapalı bir konu. Cihaz 36 tflops ve siz isteseniz de bu değişmeyecek.

Sizden bu değerlerde 35 bin liraya pc toplamanızı bekliyorum.

Ayrıca 35 bin liraya toplayacağınız bu pc'de mavi ekran hatası, optimizasyon problemleri, hileci dertleri gibi şeyler olmayacak.

Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiç bir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.

Nvdia değerlere oynayarak sizleri çok güzel bir şekilde kandırıyor. Ama tüm insanlık yemiyor bunları. Bu yüzden her playststion minimum 100 milyon adet satıyor.

Son düzenleme:

Hocam ben size ne yazarsam yazayım siz aynı şeyleri demeye devam etticeksiniz belli ki ben diyorum 36 tflops olduğu net bir şey değil sen diyorsun tartışmaya kapalı konu ben diyorum 35 bin liraya alacağın PS5 Pro'nun garantisi yok sen diyorsun bana 35 bin liraya PC topla atmadımmı ben zaten 50 bin liraya PC niye 35 bine atiyoruz PS5 Pro 35 bin lira mı? Bende sizin 35 bin liraya atıcağınız PS'ın Sony garantili olmasını talep ediyorum sizden 35 bin liraya Sony garantili ve kolda drift sorunu gibi sorunlar olduğunda yardım alabileceğiniz bir PS5 Pro atın bana atamazsanız tüm forumdan özür dilemelisiniz.

Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiçbir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.

Size kanıtlarla daha iyi olduğunu göstermedimmi ben zaten ya? Sen bana PS5'in 4070'den daha iyi olduğu bir şey gösterde haklısın deyip geçeyim ne uzatıp uzatıp aynı şeyleri diyorsun?

NVIDIA değerlere oynayarak sizleri çok güzel bir şekilde kandırıyor. Ama tüm insanlık yemiyor bunları. Bu yüzden her playststion minimum 100 milyon adet satıyor.

Her PlayStation 100 milyon satiyor çünkü yurt dışı için cok ucuz fiyatlardan çıkıyor konsollar indirim döneminde 400 Euro'ya ya da dolara alabiliyorsun 4070 gibi kartlar sadece kendisi 400 Euro'dan yüksek fiyatlara satılıyor Avrupa'da Türkiye'de ise öyle değil sen PS5 Pro'a 50 bin vericeğine 50 bin liraya ondan iyi PC toplayabiliyorsun.

Bırak 35 bini 50 bin liraya da böyle güçlü bir pc toplama şansın yok. Bunu bal gibi biliyorsun.

Boyundan büyük işlere kalkışırsan böyle oluyor. Koskoca amd ve sony 36 teraflops makine yaptık diyerek yalan söyleyecek ama cebine 3 kuruş para koyulan fanboy youtuberlar doğru söyleyecek öyle mi?

Hadi kardeşim başka kapıya. Sana güzel youtube seyretmeler.

Ben de hilecilerin olmadığı kolpa değil, gerçek fps değerlerine sahip güçlü makinemin keyfini çıkarayım.

Bırak 35 bini 50 bin liraya da böyle güçlü bir PC toplama şansın yok. Bunu bal gibi biliyorsun.

Abi şakamı yapiyorsun sen ya? Atmadıkmı yukarıda 50 bin liraya öyle güclü bir PC kanıtlarla koymadıkki FPS'leri göstermedik mi? 0 kanıtla kendinizi nasıl bu kadar haklı biliyorsunuz anlamıyorum bana PS5 Pro'nun 36 tflop olduğuna ve 4070'den daha iyi olduğuna dair doğru düzgün bir şey gösterebilir misin sen?

Ben de hilecilerin olmadığı kolpa değil, gerçek FPS değerlerine sahip güçlü makinemin keyfini çıkarayım.

Aynen reis konsollarda birçok oyunda crosplay zorunlu değil ya zaten hilesiz hilesiz oynarsın.

Hadi kardeşim başka kapıya. Sana güzel YouTube seyretmeler.

Güzel güzel Sony'e kanmaya devam et yarın 100 bine konsol çıkartsın kolu konsolla birlikte vermesin ayrı satsın onu da satın al dikey standı ayrı satsın onu da al.

Koskoca AMD ve Sony 36 teraflops makine yaptık diyerek yalan söyleyecek ama cebine 3 kuruş para koyulan fanboy YouTuber'lar doğru söyleyecek öyle mi?

Nerede demişler böyle bir şey sizin 3. gözünüz var da görüyorsunuz bizmi görmüyoruz?

Digital foundry gibi bu konsol performansı işlerinin en iyisi bile 16 tflop diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen yine bunada youtube izlemeye devam et dersin.

Burada konsolun tüm özellikleri yazıyor. Zahmet edip okuyacağına nvdia'nın şişirme fps'lerini paylaşıp duruyorsun.

Dostum inan ki nvdia'nın şişirme değerlerinin gerçek oyuncular için hiç bir değeri yok. Ps5 pro'da oynayan hiç bir oyuncuya 4070'in daha iyi bir ekran kartı olduğunu anlatamazsın. Hiç bir ps5 pro sahibi makinesini nvdia'nın balon kartlarıyla değişmez.

Kardeş 36 tflop olsa ne olacak aynı performansı alıyorsun ve sadece oyun için değil her şey için kullanabileceğin bir cihaz alıyorsun.

Hocam gözünüzü seviyim hala nasıl 36 tflop olayına inaniyorsun ya? Bu konsol donanımlarının performans incelemelerinin en iyisi digital Foundry'i kaynak olarak atiyorum inanmiyorsunuz 1 tane site 36 tflop demiş ona inanmaya devam ediyorsunuz bu mesajları yazdığınız Technopat bile 16 tflop olarak yazmış haberinde.

Sen zahmet edip attığım videoları izleyeceğine attığım kaynaklara bakıcağına 1 siteyi atıp atıp duruyorsun.

Kardeş 36 tflop olsa ne olacak aynı performansı alıyorsun ve sadece oyun için değil her şey için kullanabileceğin bir cihaz alıyorsun.
Tamam siz haklısınız. Milyonlarca amerikalı, avrupalı ve japon nvdia'nın balon kartlarına parası yetmediği için dandik ps5 pro almak zorunda kalıyorlar. Yazık onlara...

Size mutlu fps almalar arkadaşlar. Nvdia denilen firmanın sahte değerlerle manupilasyon yaptığı anlaşıldığı gün gelip buraya ağlarsınız.

Sence işlem gücü biri 16 diğeri 36 olan iki farklı gpu oyunlarda aynı değeri mi verir?

Buna nedense bazı insanlar inanıyor. Yapacak bir şey yok.

Elemanın teki de galata köprüsünü yüzlerce insana satmayı başarmıştı.

Dosya Ekleri

• Screenshots_2025-02-20-22-13-32.png
    378,6 KB · Görüntüleme: 36
Sence işlem gücü biri 16 diğeri 36 olan iki farklı GPU oyunlarda aynı değeri mi verir?

E, aynı verdiğini attık. Kanıtlarla bazı insanlar ne yazık ki 36 TFLOP olduğuna inanıyor, yapacak bir şey yok.
Gene saçma sapan bir kaynak bulmuş, 36 TFLOP diye hala bize anlamıyor muamelesi çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
E, aynı verdiğini attık. Kanıtlarla bazı insanlar ne yazık ki 36 TFLOP olduğuna inanıyor, yapacak bir şey yok.
Gene saçma sapan bir kaynak bulmuş, 36 TFLOP diye hala bize anlamıyor muamelesi çekiyor.
Tech power up mı saçma site?

Sen doğmadan önce o site vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…