hakopera
Picopat
Daha fazla
Bu tartışmaya kapalı bir konu. Cihaz 36 tflops ve siz isteseniz de bu değişmeyecek.@hakopera PlayStation 5 Pro Ãzellikleri ve Fiyatı: PS5'ten Farkı Ne?
![]()
PS5 Pro'nun teknik detayları gün yüzüne çıktı! - ShiftDelete.Net
Merakla beklenen PS5 Pro hakkında sızıntılar doğru çıktı. Cihazın 8 çekirdekli Zen 2 CPU ve 16 GB GDDR6 bellek özellikleri doğrulandı.shiftdelete.net
![]()
The PS5 Pro doesn't feel $200 better right now
Sony's upgraded PlayStation 5 suffers from just how well game developers have mastered developing for the regular PS5www.gamefile.news
36 tflop deyip duruyorsunuz ancak attığım bu siteler 16 tflop olarak paylaşmış kaynağınızın doğruluğundan emin misiniz?
Net doğru bir bilgi yok kaç tflop olduğu konusunda bir site 33 bir site 28 bir site 16 diyor.
Sizden bu değerlerde 35 bin liraya pc toplamanızı bekliyorum.
Ayrıca 35 bin liraya toplayacağınız bu pc'de mavi ekran hatası, optimizasyon problemleri, hileci dertleri gibi şeyler olmayacak.
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. 16 teraflopsluk ekran kartı 36 teraflopsluk konsoldan hiç bir anlamda iyi değildir. Bunu siz de biliyorsunuz.35 bin liraya tavsiye ettiğiniz ithalatçı PlayStation Pro'da burada alan bir kişide sıkıntı çıkarsa sizmi yardım edeceksiniz alan kişiye? 35 bine garantisiz satılan PS5'ler asla alınmamalı konsolların kollarında her zaman sorun oluyor nasıl destek alacaksın?
Ben bilgisayar toplamaktan anlamam konsol kullanan adamım dümdüz hazır sistem 4070'i paylaşiyorum 50 bin liralık ki tahminimce ve büyük ihtimalle PS5 Pro'dan daha iyi performans veren bir sistemdir.
![]()
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS OC 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-FAST V2 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS OC 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Konunun başından beri 36 traflops deyip duruyorsunuz 16 Traflops'luk 4070'in daha iyi performans verdiğini kanıtlarla videolarla ortaya koyuyorum üstüne Sony'nin kendi oyununda daha iyi performans veriyor siz hala inkar ediyorsunuz.
Nvdia değerlere oynayarak sizleri çok güzel bir şekilde kandırıyor. Ama tüm insanlık yemiyor bunları. Bu yüzden her playststion minimum 100 milyon adet satıyor.
Son düzenleme: