PS 5 Pro vs PS 5

atos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben İtalya'da okuduğum için burada PS 5 Pro'yu 550 euroya alabiliyorum (PS 5 fiyatı da 375 euro) sizce aradaki 180 euro farkı verip PS 5 Pro almak mantıklı mı? Siz olsanız ne yapardınız?

550€ Pro modeli bulduysan kacirma al hemen.

Evet Amazon'da indirimde ama arkadaşlarım 375'e PS 5 al hiçbir şey değişmemiş Pro modeliyle demişti benim de çok bilgim yok PS5 Pro ile alakalı, o yüzden sorayım dedim.

PS5 bazı yerlerde 315 euroya kadar düşüyor. 315 euroya onu almak daha mantıklı olabilir.

Evet farka 200 euro civarı falan desek daha doğru olur.

Hocam yanlışın var. Portekizden yeni geldim, 1 hafta öncesinde İtalyaya da bakmıştım 800 euro'nun altında PS5 Pro yok, o da bulabilirsen. Vergi indirimiyle 690 eurolara kadar düşüyor ama 550 euro'ya mümkün değil.

Kanka benden iyi bilemezsin link atmamı ister misin? https://www.amazon.it/dp/B0DHSV68YZ...a255153bd628ed0fe74398372fcf544fb5&th=1&psc=1

Asıl soru alınır mı hocam? Yoksa 300 euroya PS5 indirime girince onu mu alayım?

O zaman değer mi diyorsun 250 euro farka? 300 euroya düşüyor PS5.
Dostum bahsettiğin satıcı 550 euroluk olan fiyatı kaldırmış Amazonda. Sana anlatmaya çalışıyorum "benden iyi mi bilicen" havalarına giriyorsun. Satıcı önemli değil de gönderici Amazon olsaydı evet alınabilirdi fakat o attığın linkteki satıcının dükkan ismi ve adresi Google'da yoktu ve hem gönderici, hem satıcı 3.kişi. 700 Eurolara bulabiliyorsan al, satarken de çok kar edersin, o kadar para çıkmaz dersen düz PS5 alman da seni mutsuz etmez.

Yeni olduğunu Amazon doğruluyor dostum ve o ürünler iade süresi geçip kutusu açılmamış ürünler. Mükemmel ve yeni olarak ikiye ayrılıyorlar. Her o tarz bir üründe Amazon 550'ye koyuyor sen alabiliyorsun.

Kusura bakma biraz kaba bir dil kullanmışım sınavım çok kötü geçmişti. Evet sadece FIFA ve exclusive gameleri oynamak istiyorum Türkiye'de zaten bir bilgisayarım var. 300'e PS5 düşerse onu almamı daha mı mantıklı buluyorsun? Alıp satma işini yapıyorum zaten ama yerim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…