550€ Pro modeli bulduysan kacirma al hemen.
PS5 bazı yerlerde 315 euroya kadar düşüyor. 315 euroya onu almak daha mantıklı olabilir.
Kanka benden iyi bilemezsin link atmamı ister misin? https://www.amazon.it/dp/B0DHSV68YZ...a255153bd628ed0fe74398372fcf544fb5&th=1&psc=1Hocam yanlışın var. Portekizden yeni geldim, 1 hafta öncesinde İtalyaya da bakmıştım 800 euro'nun altında PS5 Pro yok, o da bulabilirsen. Vergi indirimiyle 690 eurolara kadar düşüyor ama 550 euro'ya mümkün değil.
Hocam yanlışın var. Portekiz'den yeni geldim, 1 hafta öncesinde İtalya'ya da bakmıştım 800 Euro'nun altında PS5 Pro yok, o da bulabilirsen. Vergi indirimiyle 690 eurolara kadar düşüyor ama 550 Euro'ya mümkün değil.
Satıcıyı iyice araştır 550 euro'ya PS5 Pro bulduysan bize sorma direkt al. Normal PS5 çift kollu 420 euroya aldım.Kanka benden iyi bilemezsin link atmamı ister misin? https://www.amazon.it/dp/B0DHSV68YZ...a255153bd628ed0fe74398372fcf544fb5&th=1&psc=1
Asıl soru alınır mı hocam? Yoksa 300 euroya PS5 indirime girince onu mu alayım?
Satıcıyı iyice araştır 550 Euro'ya PS5 Pro bulduysan bize sorma direkt al. Normal PS5 çift kollu 420 euroya aldım.
Dostum bahsettiğin satıcı 550 euroluk olan fiyatı kaldırmış Amazonda. Sana anlatmaya çalışıyorum "benden iyi mi bilicen" havalarına giriyorsun. Satıcı önemli değil de gönderici Amazon olsaydı evet alınabilirdi fakat o attığın linkteki satıcının dükkan ismi ve adresi Google'da yoktu ve hem gönderici, hem satıcı 3.kişi. 700 Eurolara bulabiliyorsan al, satarken de çok kar edersin, o kadar para çıkmaz dersen düz PS5 alman da seni mutsuz etmez.O zaman değer mi diyorsun 250 euro farka? 300 euroya düşüyor PS5.
Dostum bahsettiğin satıcı 550 euroluk olan fiyatı kaldırmış Amazon'da. Sana anlatmaya çalışıyorum "benden iyi mi bileceksin" havalarına giriyorsun. Satıcı önemli değil de gönderici Amazon olsaydı evet alınabilirdi fakat o attığın linkteki satıcının dükkan ismi ve adresi Google'da yoktu ve hem gönderici, hem satıcı 3.kişi. 700 eurolara bulabiliyorsan al, satarken de çok kar edersin, o kadar para çıkmaz dersen düz PS5 alman da seni mutsuz etmez.
Dostum bahsettiğin satıcı 550 euroluk olan fiyatı kaldırmış Amazon'da. Sana anlatmaya çalışıyorum "benden iyi mi bileceksin" havalarına giriyorsun. Satıcı önemli değil de gönderici Amazon olsaydı evet alınabilirdi fakat o attığın linkteki satıcının dükkan ismi ve adresi Google'da yoktu ve hem gönderici, hem satıcı 3.kişi. 700 eurolara bulabiliyorsan al, satarken de çok kar edersin, o kadar para çıkmaz dersen düz PS5 alman da seni mutsuz etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.