PS 5 Slim masaya düşerse bir sorun olur mu?

UHdayi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS'nın altına bakmak için annem PS 5 Slim'i kaldırıp yere bıraktı ve masadan bayağı bir ses çıktı fazla yüksek de değil alçakta ortalama bir seviyede. Görünürde bir şey yok ama içimde bir gıpta kaldı sizce bir şey olmuş mudur? Ondan önce de PS gamepadine PS 5'in altıyla vurmuştu aynı anda, sizce bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çalışıyorsa sorun yok ve dikkat edin. Ben annemi bu yüzden masamı silmesine izin vermiyorum Allah korusun. Sizde söyleyin konsolun etrafına dokunmasın kimse, en azından bir şey olursa benim elimden oldu dersin.

İçi yanıyordur beki abartılacak bir şey yok çalıştır kullan.

Ya aleti daha alalı 3 gün oldu bir de ilk konsol alışım o yüzden korkmuştum.

Dostum nereden bilebiliriz ki? Çalıştırıp deneyebilirsin oyunlarda.

Kanka içimde gıpta kaldığı için dedim yani denemeyi ben de biliyorum birinin fikrini almak içimi rahatlatır diye düşündüm.

Dostum nereden bilebiliriz ki? Çalıştırıp deneyebilirsin oyunlarda.

Kanka içimde gıpta kaldığı için dedim yani denemeyi ben de biliyorum birinin fikrini almak içimi rahatlatır diye düşündüm.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki PS5 ilk seri PS5 olmasına rağmen hala çalışıyor 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki PS5 ilk seri PS5 olmasına rağmen hala çalışıyor 😁

Bu anda yayındaydım diye hatırlıyorum chatte bayağı napıyorsun abi falan demişlerdi ama yayının sonuna doğru hiç denemedi can sungur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı