Tercihim Slimdir.PlayStation 5 alacağım ama Pro mu Slim mi karar veremedim. Hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Görüntü baya fark ediyor diyorlar açıkçası. Tabii 4k TV kullanıyorsan. 1080p için tek farkı ileriye dönük olması olur Slim illaha 30 Fps'ye düşecek günün birinde o zaman Pro hala 60 veya üzeri alıyor olacak o güzel. FSR 4 falan da gelecek diye biliyorum o da büyük bir artı.Sonuçta ikisi de aynı amaca hizmet ediyor. Bütçe sorunum yok diyorsan Pro alabilirsin.
Bende slim var. Gayet memnunum. Paran olsa alır mısın? diye sorarsan. Tabii ki pro alırım. 4k görüntü kalitesi ve düşük fps sorunu yaşamamak önemli. Bütçe konusunda sıkıntın yok ise düşünmeden al derim.Görüntü baya fark ediyor diyorlar açıkçası. Tabii 4k TV kullanıyorsan. 1080p için tek farkı ileriye dönük olması olur Slim illaha 30 Fps'ye düşecek günün birinde o zaman Pro hala 60 veya üzeri alıyor olacak o güzel. FSR 4 falan da gelecek diye biliyorum o da büyük bir artı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.