Evet arkadaşa söylüyorum bütçeniz nedir diye ama cevap vermiyor. Eğer bütçeniz iyiyse bunu alabilirsiniz: GameBooster GB-327LCQ-H 32" 165Hz 1ms 2K 2xHDMI 2xDP HDR VA QHD Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
Hocam söyledim ya 6K civarı diye benim attığım monitöre bakar mısınız ?Evet arkadaşa söylüyorum bütçeniz nedir diye ama cevap vermiyor. Eğer bütçeniz iyiyse bunu alabilirsiniz: GameBooster GB-327LCQ-H 32" 165Hz 1ms 2K 2xHDMI 2xDP HDR VA QHD Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
Peki 2K monitör alıp 1080p de kullansam ne olur?
Hocam söyledim ya 6K civarı diye benim attığım monitöre bakar mısınız?
![]()
LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tamam hocam sağolun.Peki bu kaç hz hdmi kaç onları da söyler misiniz ?Hocam ben 6 K'yı 6 k çözünürlük zanettim kusura bakmayın. Attığınız monitör gayet iyi hocam onu alabilirsiniz.
Tamam hocam sağolun.Peki bu kaç hz hdmi kaç onları da söyler misiniz ?
Hocam onları bende biliyorum.Benim sormak istediğim şey bazı kişiler 144hz bazı kişiler 60hz diyor.Benim de kafam karıştı.Hdmi var ama 2.0 mı 2.1 mi ? Onları merak ediyorum
Hocam 60Hz bu.LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam buradaki monitör 144hz yazıyor
Hocam peki diğer yerlerde neden 144hz yazıyor onu anlamadım.Bir de 2k çözünürlükte alıp 1080p de oynarsam kötü olur mu ps 5 için.Hocam 60Hz bu.
Attığınız monitör 5 Ms (GtG) 60 Hz. 5000 TL vermezdim şahsen. PS4 için 4K 75 Hz bir monitör/TV alıp, bilgisayar için de özelliklerine bağlı 1080p veya 2K 144/165 hz bir monitör alabilirsiniz.Hocam bilgisayar için de kullanmayı planlıyorum ya da 2k monitör alıp 1080p çözünürlükte mi kullanayım
LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam buradaki monitör 144hz yazıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.