PS 5 vs laptop

alp-eren

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 27 bin TL bütçe var ben hem laptop ve PS5 almak istiyorum laptopta sadece CS Metin2 PUBG oynuyorum bunlardan başka oyun oynamıyorum bir yandan PS5'te almak istiyorum kredi çekeceğim PS 5'te hikayemi oyunlar ağır olan oyunlar oynamak için alacağım sizce PS 5 alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 27 bin TL bütçe var ben hem laptop ve PS5 almak istiyorum laptopta sadece CS Metin2 PUBG oynuyorum bunlardan başka oyun oynamıyorum bir yandan PS5'te almak istiyorum kredi çekeceğim PS 5'te hikayemi oyunlar ağır olan oyunlar oynamak için alacağım sizce PS 5 alınmalı mı?
Kesinlikle ps5 bence

PS5 sadece oyun için daha mantıklı ama şunu sakın unutmayın, PS5 oyunları aşırı pahalı.
Sadece PS5 almakla kalmıyor her oyuna ayrı ayrı yüksek ücretler ödemeniz gerekli, kredi çekerek alacaksınız ek olarak oyunlara da para vermek zorunda kalacaksınız.

O paraya 4050'li bir laptop tercih ederseniz en azından oyunlara para vermek zorunda kalmazsınız, oyun dışındaki işlerinizi görür laptop.

İlla ki konsol alacam derseniz Xbox Series X tercih edebilirsiniz, marketteki oyunları biraz daha ucuz ve hesap satış sitelerinde 50-100 liraya hesap alabiliyorsunz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı