Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?
Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?
GTA 5 ve Forza Horizon'u mevcut ekran kartınızla da oynayabilirsiniz. Sadece ultrada oynamazsınız o kadar. Vergiler yüzünden PS 5 fiyatına çok daha iyi bir PC toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun fiyatlarını ve PS Plus'a gelen zamı düşünecek olursak PC veya Xbox almak en mantıklısı gibi geliyor.
GTA 5 ve Forza Horizon'u mevcut ekran kartınızla da oynayabilirsiniz. Sadece ultrada oynamazsınız o kadar. Vergiler yüzünden PS 5 fiyatına çok daha iyi bir PC toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun fiyatlarını ve PS Plus'a gelen zammı düşünecek olursak PC veya Xbox almak en mantıklısı gibi geliyor.