PS 5 vs PC

ErenTr38

Hectopat
Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?

Kişinin kendi zevklerine kalmış. PS üyeliklerine %400* zam geldi. En iyisi @Ben Tuba hocamın da dediği gibi güzel bir sistem dizmek.

GTA 5 ve Forza Horizon'u mevcut ekran kartınızla da oynayabilirsiniz. Sadece ultrada oynamazsınız o kadar. Vergiler yüzünden PS 5 fiyatına çok daha iyi bir PC toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun fiyatlarını ve PS Plus'a gelen zamı düşünecek olursak PC veya Xbox almak en mantıklısı gibi geliyor.

GTA 5 ve Forza Horizon'u mevcut ekran kartınızla da oynayabilirsiniz. Sadece ultrada oynamazsınız o kadar. Vergiler yüzünden PS 5 fiyatına çok daha iyi bir PC toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun fiyatlarını ve PS Plus'a gelen zammı düşünecek olursak PC veya Xbox almak en mantıklısı gibi geliyor.

Bu oyunları oynayacaksan niye PS almak istiyorsun ki? İlla konsol istiyorsan Xbox al bari.

Kişinin kendi zevklerine kalmış. PS üyeliklerine %400* zam geldi. En iyisi @Ben Tuba hocamın da dediği gibi güzel bir sistem dizmek.

Daha yeni zam haberi duyuruldu. PS Plus zamlanacak. PS yerine Xbox almayı düşünebilirsin. Xbox almayacaksan da PS yine iyi bir seçenek bence.

PS5'i yurt dışından alacağım PC 1-2 yıl daha götürsün 20-25k ya güzel PC toplasam nasıl olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı