PS 5 vs PS 5 Slim

kaxakshi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben PS5 digital Edition almayi dusunuyorum ama Slim ile normalin farki nedir? Slim daha ucuz sanirim yani niye daha ucuz? Bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an piyasada Slim daha çok ve ben de şubattan beri Slim kullanıyorum memnunum. Her zaman en sorunsuz PS'ler Slim olanlardır. Boyut küçüldü fan sesi arttı diyen oluyor ama bende ses problemi yok cihaz gayet sessiz öneririm. Digital aldığın için Slim daha iyi olur daha büyük SSD var Slimde.

Fat kasanın sıfırını bulman zor eğer bulursan kesinlikle yapıştır 2 yakınımda slim vardı fan sesinden birisi sattı.

Fat kasanın pahalı olma sebebi üretimi durdu + fat kasada 1200-1216 kodlu olanlar en sağlamı soğutması iyidir bende japon 1200 kasaya sahibim memnunum.

Slim, Fat fark etmez güç farkı yok. Hangisini uyguna bulursan onu al yalnız Slim kasalarda vertical standler harici satılıyor diye biliyorum. Eğer konsolu dik kullanacaksan standına ekstra para vermen gerekecek.

Slim, Fat fark etmez güç farkı yok. Hangisini uyguna bulursan onu al yalnız Slim kasalarda vertical standler harici satılıyor diye biliyorum. Eğer konsolu dik kullanacaksan standına ekstra para vermen gerekecek.

Hiç fark etmez ya yan yatıracağım zaten ama Slim'ler daha ucuz onu almaya karar verdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı