PS 5 vs üst düzey PC

Vergiler bu kadar yüksek olmasaydı PS5 alın derdim. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin geçmişten beri 1000$'a sağlam PC, 1500$'a canavar gibi PC toplanıyor. Durum hâla böyledir. Ancak dediğim gibi vergiler yüzünden PS5 almak pek mantıklı durmuyor. Ayrıca oyunlar PC'de daha ucuz.

Vergisiz 500$ olarak ülkemize giriş yapsaydı bu bütçede böyle güçlü bir PC toplayamayacağınız için PS5 yurtdışında olduğu gibi bizde de mantıklı olurdu.

Dediğim gibi sizce PS5 mi satın alayım yoksa 3060 Ti ekran kartlı bilgisayar mı alayım? Sizin tercihiniz ne olurdu? Laptopum var işlerimi göreceğim ama PS'de ki oyunları da oynamak istiyorum, bilgisayarda ki oyunları da.

Hocam PS tarafında sadece oyun oynayabileceksiniz oyunları daha yüksek bir fiyata alacaksınız fakat yüksek ihtimalle bir PC'den daha uzun yıllar kullanacaksınız ama PC tarafında ise ne yapacağınız konusunda özgürsünüz 3060 Ti'lı bir sistem sizi düzgün kullanımla 5 yıla kadar götürür. Laptobum var diyorsanız PS5 alın bence. Tabii ki oyun fiyatlarını göz önünde bulundurarak.

PS4 Pro'dan sonra PS5'e geçtim, mevcut hesabım vardı diye, PC'de oyunlarda optimizasyon sorunu olabiliyor, PS5'te Plus Collection oyunları var 20 tane ve her ay 3 oyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı