PlayStation PS+ alma hatası

bacco

Femtopat
Katılım
2 Mayıs 2025
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, 3 gündür PS+ aboneliği almak istiyorum ama bu hatayla karşılaşıyorum. Sebebi nedir? Tüm forumlara baktım, araştırdım ama doğru düzgün bir bilgi yok. Bu konuyu yaşayanlar yardım ederse sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_8266.jpeg
    IMG_8266.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_8267.png
    IMG_8267.png
    132,1 KB · Görüntüleme: 44
Herkese merhaba, 3 gündür PS+ aboneliği almak istiyorum ama bu hatayla karşılaşıyorum. Sebebi nedir? Tüm forumlara baktım, araştırdım ama doğru düzgün bir bilgi yok. Bu konuyu yaşayanlar yardım ederse sevinirim.
Daha öncesinde Ps Plus alıp iptal etmiş miydiniz hiç ?
 
Bende bi ara her ay para çekiyor,artık kullanmıyorum diye direkt Papara’nın abonelikler kısmından kapatmıştım sonrasında yeni abonelik almak istediğimde satın almaya izin vermiyordu.Çözümü paparaya girip abonelikler kısmından kapattığımı açarak bulmuştum.
 
Herkese merhaba, bu konu hakkında bir kez konu oluşturmuştum ama 3 cü parti sitelerle zorda olsa cüzdan kodu almayı başardım ama cüzdan kodun almama rağmen hala böyle hata veriyor sebebi nedir? Neden kaynaklı olabilir? Kendi kartımdan satın aldığımdada bu hatayla karşılaşıyordum şimdi de.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_8312.jpeg
    IMG_8312.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu sorun kronik PS Store sorunu. Bunun genellikle çözümü başka kart kullanmak eğer yine olmazsa bir süre beklemeniz gerekiyor; bu günde olabilir, haftada ama genellikle dediğim gibi baska kart ile çözme yüksek olasılık.
 
Papara hesabı oluştur ondan sonra sanal kart oluştur kredi kartından Papara'ya para yolla ben oyun almaya çalışırken bu hatayı alıyordum ininaldan Papara'ya geçtim oldu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı