PS App üzerinden PS Plus alınır mı?

Kadir1221

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. PS4 üzerinden PS Plus Deluxe almaya çalıştım ama her denediğimde "bir hata oluştu." yazıyor. Geçen sefer EA Play'de denerken de aynısı olmuştu. Nedense üyelik alamıyorum ama oyun alabiliyorum. İnternetten baktığımda birkaç kişi uygulama üzerinden alınca olduğunu söylemiş. Denemek istiyorum ama PlayStation 4'e yansıyip yansimayacagindan korkuyorum. Aynı zamanda az önce PS App'den PS Plus'ı sepete ekledim ve PlayStation üzerinden bakinca sepet boş gözüktü aynı hesap olmasına rağmen. Yansır mı? Ya da başka fikirleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation sitesi üzerinden üyelik almayı denediniz mi hocam?
Yok hocam denemedim ama değişen bir şey olur mu yani yansımaz diye korkuyorum da.

Cüzdana para atıp üyelik almayı deneyin.
Hocam bu sefer de para yüklenemedi diyor.

Son düzenleme:
Yok hocam denemedim ama değişen bir şey olur mu yani yansımaz diye korkuyorum da.

Hocam bu sefer de para yüklenemedi diyor.

Adres kısmını girerken sıkıntı olabiliyor. Farklı şekillerde, Türkçe karakter kullanmadan ve sanırım eyalet kısmını yazdığın şeyi değiştirerek dene.

PS Store ne zaman TR için fiyatları güncellese bu sorun ortaya çıkıyor. Arkadaşımın da başına geldi. Birkaç gün sonra sorun ortadan kalktı ve PS Plus'ı alabilmişti.
Tekrar denerim hocam ancak arkadaşım aynısını denediği zaman tekte alabilmişti ve benle aynı zamanda denemişti. Ama ben yine de tekrar denerim, sağ olun.

Büyük ihtimal eyalet kısmını yanlış yazmışsındır. Mahalle yazacaksın sanırım.
Hocam oraya tek kelime yasadigim ilçeyi yazdım sıkıntı ondan mıdır mahalle mi yazmam lazım? Bir de sizin dediğiniz ekran kredi kartı eklerken çıkıyor hocam. Ben kredi kartını zaten eklemiştim çıkarıp tekrar mi eklemem lazım?

Fikri olan var mı hocalarım tekrar almayı denedim ancak hâlâ abonelik alamıyorum.

Bir hata oluştu.
(E-8210604A)
Şeklinde bir uyariyla karşılaşıyorum her denediğimde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı