PS exclusive oyunları bitiyor

Alexei55

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Horizon Zero down PS'ye özel bir oyundu fakat PC'ye de geleceği açıklandı. Şimdi bazı arkadaşlar Detroit gibi oyunlar da PS'ye özeldi fakat PC'ye geldi diyecek ama Detroit'i yapan firmalar proje firmalardı, yani bir süreli anlaşma vardı Sony ile aralarında fakat Horizon Zero down Sony'e bağlı bir şirketin yaptığı oyundu, yani Last of Us 2 gibi bu durumda Enis Kirazoğlu gibi YouTuber'ların dediğin şeylerden biri de Last of Us 2 gibi oyunların yavaş yavaş PC'ye gelecek olması. Bu durumların içinde beni sevindiren şey ise artık PS exclusive oyunlar olmadığı için tercih edilmeyecek. Bu durumda da Xbox satışları artacak bu da bizim gibi Xbox'ın Xbox oyuncularına verdiği değeri arttıracak, ek olarak bir tane daha var PS vs Xbox konularında abi PS'de exclusive var diyenler artık olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki PS alma devri bitti. PS'deki her oyuna yüzlerce lira vereceğime artık PC'den ucuz ucuz oynarız. PS önce ülkelere göre ayrı fiyatlarla oyun satmayı öğrensin.

Ben öyle olacağını sanmıyorum.
Horizon Zero Dawn'dan sonra, bilgisayara başka bir PS özel (exclusive) oyun geleceğini zannetmiyorum.
Gelse bile, uzun bir süre sonra gelecektir.

Çünkü yapılan bir blogda veya tanıtımda ''Hoziron'u bilgisayardan oynayan oyuncuları, PS5'teki Horizon II'ye de davet ediyoruz...'' gibi bir şey yazıyordu.
Sonuçta zor ihtimaller, boş hayaller. Ayrıca, sanırım bir Xbox fanboyusunuz...

Yani, bunun asıl sebebi; bilgisayardan oynayan Horizon sevenlerini, PS5'teki yeni oyun için beklentiye sokmak gibi duruyor.

Not: Burada yazanlar benim fikrimdir. Benim gibi düşünen bir kitle de mevcuttur.

Son düzenleme:
PlayStation böyle bir haraket yapacağını düşünmüyorum büyük ihtimalle Horizon çıkma sebebi PS5'e gelicek yeni oyunu için beklentiye sokmak olabilir.

PS4 kullanıcısı olanlar neden PS5 yerine Xbox alsın? Giderim ITX bir sistem toplarım çok daha iyi olur Xbox yerine.

Hocam zaten Xbox tarafında özel oyun yok. PS tarafında da olamazsa neden konsol alınsın? Fakat önemli bir detay o bahsettiğiniz oyunlar çok sonra PC tarafına geldi.

Henüz diğer exclusive oyunlarının geleceği duyurulmadı diye biliyorum. Last of Us ve God of War'u PC'de görmeyi çok isterim ama Sony bunları da PC'ye çıkarırsa kendi ayağına sıkmış olur. İnsanların PS almasının en önemli sebebi exclusive oyunlar çünkü.

Tercih edilmeyecek mi? 2017 çıkışlı bir oyundan söz ediyorsunuz. Sony zaten bu oyundan alacağını almış. Hangi konsol oyunu PC'de tam optimizasyon ile çalışabilmiş? Detroit: Become Human, RDR2 ve nicesi hep FPS sorunları yaşadı. Konsol standart oyunculuk için her zaman kendi kitlesini barındıracak ve dahasını da elde edecektir. Exclusive oyunlar Sony tarafında hep ağır basmıştır ve bu ivme sürecektir. Xbox güçlü bir cihaz ancak Stadia'nın varlığı da artık bilinen bir gerçek. Xbox'ın oluş amacı da Game Pass satışı. Yoksa konsol noktasında Sony'e darbe vurabilecek yeterlilikte olmadı. Kısa süre kapsamında da olamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı