PS kafede çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 8.731
Evet aslında tam ücret vermeli, ama birşey yapamazsın internet kafe sonuçta. İnternet kafede asgari ücreti anca tüm gün bakarsan alırsın.
Ramazan olduğu için de az veriyor olabilir.

Hocam çok kötü ben 4-5 saatte 200 TL alıyorum part time diye buna deniliyor bence 22 ₺ çok kötü.
O hangi cafe öyle, saatine 40-50₺ ?
Memur maaşımı alıyorsunuz?

Çok haklısın.
Zaten belirttim pek tecrübem yoktur, daha çok garsonluk olarak çalışmak istediğimi belirttim.Saatine 22₺ dedi birisi, diğeri de arayacak beni, işi vardı sonra konuşalım dedi.

Evet, gittiğimde tecrüben varmı diye sormadı. Oyun açmayı, kol bağlamayı felan bilmiyormusun dedi sadece.
Kanka saatliğine 22 tl iyi lan 8 den 5 e kadar ise haftada 1386 tl kazanıyorsun ayda 5544 tl eğer aile evinde yaşıyorsun bu mükemmel bu arada kira derdin felanda olmuyor

Ramazan olduğu için de az veriyor olabilir.

O hangi Cafe öyle, saatine 40-50₺?
Memur maaşımı alıyorsunuz.

Hocam şimdi şöyle 4-7 saat arası 200 üstünü geçerse değişiyor. Ama şöyle söyleyim PS salonu aşırı oturuyorsun canın çok sıkılıyor ve güzel yanı da şu izleyebileceğin tüm dizi filmleri izleyebilirsiniz.

Kusura bakmayın sonradan yazıyorum ek bir bilgilendirmede bulunayım işin hepsini tek günde öğrenirsin sonra karşına çıkan hatalar falan hepsini 3 günde çözersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı