PS Now DualShock önerisi

Makaleler
4
Başlıkta belirtiğim gibi PS Now DualShock olmadan çalışmıyor. Öneri yapar mısınız? Mesela bunu alsam PC'de çalışır mı veya bunu alsam. 2. dediğim ucuz olan çalışır mı? Herhangi bir bilgisi olan varsa veya o çalışmıyorsa çalışan bir şey önerir misiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler.

PS Now'da sanırsam sadece orijinal PS4 kolu destekleniyor. Bu linkini attığınız ürün PS3 kolunun sahtesi. Çalışacağını sanmıyorum. Bunun yanı sıra PS Now ülkemizde resmi olarak yok ve sunucusu çok uzakta olduğu için ciddi gecikmeler var. Tuşa basmanız ile görüntünün size gelmesi arasında neredeyse 1 saniye fark var. Oyun keyfiniz baltalacaktır.

merhaba ben psn gift card aldım 10 poundluk hesabım uk hesabı hesabıma parayı yükledim hesabımda suan 10 pound var gözüküyor ama 1 aylık satın almak istediğimde ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum yardımcı olacak varmıdır
Başlıkta belirtiğim gibi PS Now DualShock olmadan çalışmıyor. Öneri yapar mısınız? Mesela bunu alsam PC'de çalışır mı veya bunu alsam. 2. dediğim ucuz olan çalışır mı? Herhangi bir bilgisi olan varsa veya o çalışmıyorsa çalışan bir şey önerir misiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı