PS Now Türkiye'ye açılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS Now streaming olarak GeForce Now'dan kat kat daha iyi arkadaşım 8 Mbps'de oynuyor çok nadiren bulanıklaşsada açılıyormuş kendimde gördüm.
Kat kat iyi olmasının sebebi, sizin oyunu da indirmenizdir. İndirip, sonra görüntüyü Stream ettiriyorsunuz. Kaldı ki, bunu sadece PS4'te yapabiliyorsunuz. Yani dizüstü bilgisayarınızda -bildiğim kadarıyla- doğrudan internetten "stream" ettiriyor. Ne anladım indireceksem o zaman?

PS Now streaming olarak GeForce Now'dan kat kat daha iyi arkadaşım 8 Mbps'de oynuyor çok nadiren bulanıklaşsada açılıyormuş kendimde gördüm.
Bir deneyim videosu çekin bence. 8 MBPS dediğinize göre ADSL'den bahsediyoruz. Düşük ping ADSL'de hayal.
Hiç gerçekçi gelmedi. Mümkün olursa bir deneyim videosu paylaşırsanız, daha net olur herşey.

Kat kat iyi olmasının sebebi, sizin oyunu da indirmenizdir. İndirip, sonra görüntüyü stream ettiriyorsunuz. Kaldı ki, bunu sadece PS4'te yapabiliyorsunuz. Yani dizüstü bilgisayarınızda -bildiğim kadarıyla- doğrudan internetten "stream" ettiriyor. Ne anladım indireceksem o zaman?

İndirmeden oynuyorum, PC'den oynuyorum. Arkadaşımda öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyim videosu çekin 8 Mbps Speedtest ile başlayan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 Mbps biraz daha kötü atabilir güçlendirici kullanıyorum arada bir sorun olduğunda 5 Mbps'ye düşüyordu internetim bazen oyundan atıyordu aşırı bulanıktı 8Mbps'de attığını hiç görmedim.

PS NOW G-Force ile kıyaslanamayacak kadar geride.
5 Mbps biraz daha kötü atabilir güçlendirici kullanıyorum arada bir sorun olduğunda 5 Mbps'ye düşüyordu internetim bazen oyundan atıyordu aşırı bulanıktı 8Mbps'de attığını hiç görmedim.
Hikaye anlatmaya gerek yok o zaman. Günümüz şartlarında oyun stream etmenin şartları belli. 5-8 gibi hızlarla olacak iş değil o.

PS Now nedir beni aydınlatabilir misiniz?

PS Now GeForce Now'un oyunlusu Netflix gibi ama daha hızlı içerisinde 900 tane oyun var her ay 3 tane oyun ekleniyor.
PS Now g-Force ile kıyaslanamayacak kadar geride.

Hikaye anlatmaya gerek yok o zaman. Günümüz şartlarında oyun stream etmenin şartları belli. 5-8 gibi hızlarla olacak iş değil o.

Tamam kötü olabilir ama çalışıyor bulanıklık düzeliyor 5Mbps değil ama 8Mbps'de hiç sorun yaşamadık.
Hala inanmayan varsa Reddit'te vardır kesinlikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı