PS Now Türkiye'ye açılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Banane raporlarsan raporla Sony minimum 8Mbps internet istiyormuş buradan geveleneceğine git biraz araştır ping 30'un altında olması lazımmış.
Lafının arkasında dur o zaman. Ping, ping diye bağırıyordun. Bu işlerde ping kadar internet paketin de önemli. Hatta çok önemli. İnsanları yanlış bilgilendirme!

ps now minimum gereksinimler yazdığınızda çıkar
Min. 3 mbps de yazabilir. Biliyoruz ki söylüyoruz sağlıklı olmayacağını. 5 olduğunu biliyoruz zaten. Firmaların her dediğiyle istenilen sonuç elde edilseydi.
Bize ne internetin kimin olduğundan siz deneyim videosu çekin atın. Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil. İddia eden sizsiniz. Bir başkası değil.

O zaman sitesinde yazmıyor kardeşim seninkide resmi sitesi değil.
Resmi site. 😀 😀 900 nerde :)
ghjytuı.png

Alakası yok 8-16 mbps internetler ile rahatça oynanabiliyor. Çok yüksek bir altyapı istemiyor. Biz de öyle internet yok safsatalarını bırakın bence artık.
Deneyim videosu atmak bu kadar zor değil. Atın.
Google bile daha yeni sunucu açıyorken, zor.
Aynen öyle. Emekleme aşamasında işler bunlar.

Arkadaş sen oyunu indirmişsin öyle stream ediyorsundur yazıyor. Arkadaş, PS NOW'da oyun indirme diye bir şey yok. Bari bilginiz yoksa ahkam kesmeyin. Bizzat deneyim ettim, eden arkadaşlar da var. 16 mbps ile hiç görüntü bozulmadan hiç gecikme yaşamadan 60 fps bir şekilde oynadım. Ne çamurlaşma ne takılma zerre yok. Aynı internetle Geforce Now'u açamadım bile. Hiç kaldırmıyordu.

Youtube'da 5 mbps ile 10 mbps ile oynayan insanlar var bakabilirsiniz.

Arkadaş sen oyunu indirmişsin öyle stream ediyorsundur yazıyor. Arkadaş, PS NOW'da oyun indirme diye bir şey yok. Bari bilginiz yoksa ahkam kesmeyin. Bizzat deneyim ettim, eden arkadaşlar da var. 16 mbps ile hiç görüntü bozulmadan hiç gecikme yaşamadan 60 fps bir şekilde oynadım. Ne çamurlaşma ne takılma zerre yok. Aynı internetle Geforce Now'u açamadım bile. Hiç kaldırmıyordu.

Youtube'da 5 mbps ile 10 mbps ile oynayan insanlar var bakabilirsiniz.
Yukarıda videosunu attım. Çamur gibi görüntüler. 8 mbps ile olacak iş değil. İddianız buysa çekin atın deneyim videosu.

Arkadaşım, sen bilip bilmeden konuşma. İster indirerek, stream edersin istersen de indirmeden yani doğrudan internet stream ettirirsin.
Geforce Now'da ben de 16 Mbps ile açtım. Takır takır, 720P 60 FPS veriyor.
Üstüne üstlük, WiFi ile. Ethernetle girsem, çoğu oyunda 720P 60 FPS garanti.

Arkadaşım, sen bilip bilmeden konuşma. İster indirerek, stream edersin istersen de indirmeden yani doğrudan internet stream ettirirsin.
Geforce Now'da ben de 16 Mbps ile açtım. Takır takır, 720P 60 FPS veriyor.
Üstüne üstlük, WiFi ile. Ethernetle girsem, çoğu oyunda 720P 60 FPS garanti.
Ben de denedim internet bağlantınız zayıf diyip oyunu açmıyor. Atıyor direk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı