Control oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
RPCS3 is stable enough to boot into games and play many of them with ease. Stability is more of a per-game factor that may change with new builds as new features get implemented.
RPCS3 is stable enough to boot into games and play many of them with ease. Stability is more of a per-game factor that may change with new builds as new features get implemented.
Yazıdan anladığım kadarıyla oyunu kendin DVD olarak satın alıp burada çalıştırman gerekiyor. İçinde büyük ihtimalle klavye ayarı vardır yoksa anlamı pek kalmaz.
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
PC için PS4 emülatörü arıyorsanız, öyle bir şey henüz stabil olarak yok. İlla da PS4 oyunları oynamak istiyorsanız, ikinci el kırılabilen bir PS4 alıp Remote Play ile bilgisayardan kontrol edebilirsiniz.