Elinizde konsol ve oyun varsa Remote Play ile oynayabilirsiniz.Control oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
PS3 emülatörü stabil hale geldi mi ?
Benim r5 m330 taşıyan laptop bunu kaldırmaz tahmini.RPCS3 - FAQs
RPCS3 is stable enough to boot into games and play many of them with ease. Stability is more of a per-game factor that may change with new builds as new features get implemented.rpcs3.net
Bu PS3 emülatöründe Last of Us ve Uncharted serisi var mı ve klavye fare ile bu oyunlar oynanabiliyor mu?
Çok teşekkür ettimControl oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
Peki uncharted 4 ü nasıl indirebilirim pc ye bilgin varmı ?Control oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Uncharted 4 sadece PS4'te var.Çok teşekkür ettim
Peki uncharted 4 ü nasıl indirebilirim pc ye bilgin varmı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.