PS oyunlarını PC'de nasıl oynayabilirim?

İşletim sistemi
Windows 10

caqmaemre

Kilopat
Arkadaşlar ben Control'ü PC'den oynamak istiyorum. Nasıl indirebilirim? Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PS3 emülatöründe Last of Us ve Uncharted serisi var mı ve klavye fare ile bu oyunlar oynanabiliyor mu?
1580670820335.png

Yazıdan anladığım kadarıyla oyunu kendin DVD olarak satın alıp burada çalıştırman gerekiyor. İçinde büyük ihtimalle klavye ayarı vardır yoksa anlamı pek kalmaz.

Control oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
Çok teşekkür ettim 💛
Control oynu zaten Epic Games'de PC için de çıkarılmadı mı? Buyrun linki
Onun dışında yeni konu yerine buraya ben bir soru ekleyeyim. Uncharted, Last of Us gibi PS özel oyunları PC'de oynamanın bir yolu var mı?
Peki uncharted 4 ü nasıl indirebilirim pc ye bilgin varmı ?

Son düzenleme:
PC için PS4 emülatörü arıyorsanız, öyle bir şey henüz stabil olarak yok. İlla da PS4 oyunları oynamak istiyorsanız, ikinci el kırılabilen bir PS4 alıp Remote Play ile bilgisayardan kontrol edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı