1 yıl kâfi.Ben çok abartanlar gördüm 10 senelik falan elindeki konsol o kadar süreye bozulabilir bile abartmayınız.![]()
1 yıl kâfi.Ben çok abartanlar gördüm 10 senelik falan elindeki konsol o kadar süreye bozulabilir bile abartmayınız.![]()
Nasıl uzatıyorsunuz?
Yerel fiyatlandirma ayagina yerel fiyatlandirma bulunan ulkelerin parasini Avrupa'dan falan cikariyorlar herhâlde. Bu fiyatlar ne boyle?
Duzeltme: 12 aylikmis, simdi gordum![]()
Habere göre 1 yıllık üyelik fiyatları 6 Eylül'de değişecek ve yeni fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.
Premium: 120 sterlin - 152 euro - 160 dolar olacakmış.
Extra: 100 sterlin - 126 euro - 135 dolar olacakmış.
Essential: 60 sterlin - 72 euro - 80 dolar olacakmış.
Kaynak:
Not: Alabileceğiniz süre kadar alın 2 ay önceden duyurulacak olayları vardı ama her an zam gelebilir.
Not: Kaynağın güvenilirliği ile ilgili bir bilgim yok yanlış bir bilgi olabilir haberiniz olsun ancak doğru gibi duruyor.
@xefe
Birisi 27 yıllık almıştıBen çok abartanlar gördüm 10 senelik falan elindeki konsol o kadar süreye bozulabilir bile abartmayınız.![]()
Sadece yurt dışında mı olacak veya Türkiye'ye ne zaman yansır bilgi var mı?
Hocam aldıkça üzerine ekleniyor. Mesela 12 aylık aldınız diyelim tekrar alım kısmından 12 ay seçerseniz üzerine ekleniyor.Yani 2 4 senelik vs art arda mı alıyorsunuz bunula ilgili bir konu var mı?
Evet ama 60 gün önce haber verilmiyor muydu hala geçerli değil mi?Bir bilgi yok Game Pass tarafında 2 tarafda aynı anda zam geldi buradada aynı anda olur diye düşünüyorum 2 ay beklerlerse büyük zarar elde edeceklerini anlamışlardır herkes 5 yıllık alıyor.
Valla hocam ne olacağı belli olmaz ucuzken alayım dedimYetmez hocam 50 senelik alalım ömür boyu yetsin
Evet ama 60 gün önce haber verilmiyor muydu hala geçerli değil mi?
PS Plus zammı 60 gün önceden haber verilecekmiş
Arkadaşlar şu an gündemde PS Plus zam haberleri dönüyor ama Sony'nin resmi hesabında 60 gün önceden zam olmadan önce bilgi verilecekmiş o yüzden şu an çok korkulucak bir şey olmadığını düşünüyorum.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.