PS Plus 1 yıllık abonelikler 6 Eylül'de zamlanıyor

Nasıl uzatıyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yerel fiyatlandirma ayagina yerel fiyatlandirma bulunan ulkelerin parasini Avrupa'dan falan cikariyorlar herhâlde. Bu fiyatlar ne boyle? 😄

Duzeltme: 12 aylikmis, simdi gordum :)

Sizin hatanız değil benim hatam 12 aylık yazmayı unutmuşum sonradan düzelttim.

Habere göre 1 yıllık üyelik fiyatları 6 Eylül'de değişecek ve yeni fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.
Premium: 120 sterlin - 152 euro - 160 dolar olacakmış.
Extra: 100 sterlin - 126 euro - 135 dolar olacakmış.
Essential: 60 sterlin - 72 euro - 80 dolar olacakmış.
Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Alabileceğiniz süre kadar alın 2 ay önceden duyurulacak olayları vardı ama her an zam gelebilir.
Not: Kaynağın güvenilirliği ile ilgili bir bilgim yok yanlış bir bilgi olabilir haberiniz olsun ancak doğru gibi duruyor.

@xefe

Sadece yurtdışında mı olacak veya türkiye'ye ne zaman yansır bilgi var mı?

Ben çok abartanlar gördüm 10 senelik falan elindeki konsol o kadar süreye bozulabilir bile abartmayınız. :D
Birisi 27 yıllık almıştı :)

Sadece yurt dışında mı olacak veya Türkiye'ye ne zaman yansır bilgi var mı?

Bir bilgi yok Game Pass tarafında 2 tarafda aynı anda zam geldi buradada aynı anda olur diye düşünüyorum 2 ay beklerlerse büyük zarar elde edeceklerini anlamışlardır herkes 5 yıllık alıyor.

Bir bilgi yok Game Pass tarafında 2 tarafda aynı anda zam geldi buradada aynı anda olur diye düşünüyorum 2 ay beklerlerse büyük zarar elde edeceklerini anlamışlardır herkes 5 yıllık alıyor.
Evet ama 60 gün önce haber verilmiyor muydu hala geçerli değil mi?

Evet ama 60 gün önce haber verilmiyor muydu hala geçerli değil mi?

Hocam konuda Not'a yazdığım gibi her an her şey olabilir her gün daha fazla kişi 5 yıllık aliyor fark etmişlerdir artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı