VS07 Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 269 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 30 Ağustos 2023 #31 3 5 yıllık almak isteyen arkadaşlar deluxe paketi nasıl daha ucuza getirebilirsiniz diye konu açmıştım oradan bakabilirler gerçekten baya farkediyor.
3 5 yıllık almak isteyen arkadaşlar deluxe paketi nasıl daha ucuza getirebilirsiniz diye konu açmıştım oradan bakabilirler gerçekten baya farkediyor.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #32 Aspect15 dedi: Kaynağa göre yeni fiyatlar 6 eylülde gelicek yani gelebilir hocam olay kaynağın doğruluğu şuan. Genişletmek için tıkla... Riske atmıyım 6 eylülden önce 2-3 yıllık almam lazım benim.
Aspect15 dedi: Kaynağa göre yeni fiyatlar 6 eylülde gelicek yani gelebilir hocam olay kaynağın doğruluğu şuan. Genişletmek için tıkla... Riske atmıyım 6 eylülden önce 2-3 yıllık almam lazım benim.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #33 xefe dedi: Riske atmayayım 6 Eylül'den önce 2-3 yıllık almam lazım benim. Genişletmek için tıkla... Kaynağın doğruluğunu bilmiyorum yanlışda olabilir hocam haberiniz olsun. Şimdi internette araştırdım çok daha fazla haber kaynağı paylaşmış doğru gibi.
xefe dedi: Riske atmayayım 6 Eylül'den önce 2-3 yıllık almam lazım benim. Genişletmek için tıkla... Kaynağın doğruluğunu bilmiyorum yanlışda olabilir hocam haberiniz olsun. Şimdi internette araştırdım çok daha fazla haber kaynağı paylaşmış doğru gibi.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #34 Aspect15 dedi: Kaynağın doğruluğunu bilmiyorum yanlışda olabilir hocam haberiniz olsun. Şimdi internette araştırdım çok daha fazla haber kaynağı paylaşmış doğru gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi neden böyle bir haber geldi ki sızdırdılar mı sony mi açıkladı??
Aspect15 dedi: Kaynağın doğruluğunu bilmiyorum yanlışda olabilir hocam haberiniz olsun. Şimdi internette araştırdım çok daha fazla haber kaynağı paylaşmış doğru gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi neden böyle bir haber geldi ki sızdırdılar mı sony mi açıkladı??
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #35 xefe dedi: Şimdi neden böyle bir haber geldi ki sızdırdılar mı sony mi açıkladı?? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sızmıştır bence.
xefe dedi: Şimdi neden böyle bir haber geldi ki sızdırdılar mı sony mi açıkladı?? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sızmıştır bence.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 30 Ağustos 2023 #36 Bende 3 senelik Game Pass var. O kâfi.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #37 Famronty dedi: Bende 3 senelik Game Pass var. O kâfi. Genişletmek için tıkla... Sizce haber doğru mudur?
Famronty dedi: Bende 3 senelik Game Pass var. O kâfi. Genişletmek için tıkla... Sizce haber doğru mudur?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #38 xefe dedi: Sizce haber doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla haber kaynağı paylaştı şuanda ama bilemiyorum. Ben konuyu açarken 2-3 yerde vardı.
xefe dedi: Sizce haber doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla haber kaynağı paylaştı şuanda ama bilemiyorum. Ben konuyu açarken 2-3 yerde vardı.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 30 Ağustos 2023 #39 xefe dedi: Sizce haber doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Game Pass zamlandığına göre PS Plus da zamlanacaktır fakat şuan mı olur yoksa ileriki zamanlarda mi bilmiyorum. Ben en azından yılbaşında veya Ocak ayında olur diye düşünüyorum hocam.
xefe dedi: Sizce haber doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Game Pass zamlandığına göre PS Plus da zamlanacaktır fakat şuan mı olur yoksa ileriki zamanlarda mi bilmiyorum. Ben en azından yılbaşında veya Ocak ayında olur diye düşünüyorum hocam.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #40 Aspect15 dedi: Hocam çok fazla haber kaynağı paylaştı şuanda ama bilemiyorum. Ben konuyu açarken 2-3 yerde vardı. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru değildir zaten zam gelecek o kesin ama bari önceden haber verilse.
Aspect15 dedi: Hocam çok fazla haber kaynağı paylaştı şuanda ama bilemiyorum. Ben konuyu açarken 2-3 yerde vardı. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru değildir zaten zam gelecek o kesin ama bari önceden haber verilse.