PS Plus 1 yıllık ödemeler

n4rcos

Hectopat
Selam arkadaşlar, aktif PS Plus aboneliğim 2 sene sonra bitecek, 2 sene içinde üyelik ücreti artarsa benim peşin olarak ödediğim 1 yıllık PS Plus abonelik ücretine ek ödeme filan yapmam gerekir mi?
Şöyle bir bilgi var.

Kaynak:PS Plus Usage Terms

4. fiyat değişiklikleri

Abonelik ürünündeki değişiklikleri yansıtmak, abonelik sağlama maliyetlerimizi yansıtmak, aboneliğin uygun bir hizmet olmaya veya döviz kurları, yerel vergiler ya da enflasyon değişiklikleri gibi pazar değişikliklerine yanıt vermeye devam etmesini sağlamak için aboneliğinizin fiyatını (aşağı veya yukarı yönde) değiştirebiliriz.

Herhangi bir fiyat artışından en az 60 gün önce size e-postayla bildirim göndeririz. Fiyat değişikliği gerçekleşmeden önce iptal edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, aktif PS Plus aboneliğim 2 sene sonra bitecek, 2 sene içinde üyelik ücreti artarsa benim peşin olarak ödediğim 1 yıllık PS Plus abonelik ücretine ek ödeme filan yapmam gerekir mi?
Şöyle bir bilgi var.

Kaynak:PS Plus Usage Terms

4. fiyat değişiklikleri

Abonelik ürünündeki değişiklikleri yansıtmak, abonelik sağlama maliyetlerimizi yansıtmak, aboneliğin uygun bir hizmet olmaya veya döviz kurları, yerel vergiler ya da enflasyon değişiklikleri gibi pazar değişikliklerine yanıt vermeye devam etmesini sağlamak için aboneliğinizin fiyatını (aşağı veya yukarı yönde) değiştirebiliriz.

Herhangi bir fiyat artışından en az 60 gün önce size e-postayla bildirim göndeririz. Fiyat değişikliği gerçekleşmeden önce iptal edebilirsiniz.
Nasıl 2 sene sonra bitiyor aboneliğiniz, benim bildiğim en fazla 1 yıllık alabilirsiniz. Bana da anlatırsan sevinirim.

Nasıl 2 sene sonra bitiyor aboneliğiniz, benim bildiğim en fazla 1 yıllık alabilirsiniz. Bana da anlatırsan sevinirim.

2 kez arka arkaya satın alınca uzuyor bildiğim kadarıyla.

Benim asıl sorum şu arkadaşlar 3-4 yıllık abonelik yaparsam ve zam gelirse etkilenir miyim acaba? Yoksa peşin ödediğim için sorun olmaz mı?

Son düzenleme:
2 kez arka arkaya satın alınca uzuyor bildiğim kadarıyla.

Kayıtlı kart yoksa veya kartta limit yoksa istese bile para çekemeyeceğinden dolayı ve “Tahsilat yapılamadığı için kalan günlerinizi iptal ediyorum.” deme lüksü de yoktur diye düşünüyorum. Bundan dolayı zam gelse dahi mevcutta üyelik alanları ya da uzatmış olanları bence etkilemez. Ben de 1 ay önce Plus Deluxe aldım 12 aylık ve memnunum. Bundan dolayı zam gelmeden önce 2-3 yıllık daha uzatmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı