PS Plus aboneliği almaya değer mi?

Şu anda da TLOU part 1 oynuyorum aylık extra aldım part 2 de güzel bir indirime gelirse onu da almak istiyorum hiç oynamadım onu. Spider-Man Miles Morales'in içinden Deluxe'ye yükseltme olayını anlamadım hocam oyunun içinde Deluxe'ye yükselt gibi bir seçenek mi var?

Aynen oyunu açınca yükseltiyim mi diye soruyor. Ultimate sürüme yükseltiyor ve Spider-Man remaster kütüphanenize süresiz ekleniyor. Miles Morales ise psplus olduğu sürece kütüphanenizde kalmaya devam edecek.
O yüzden bence bekleyin bir indirimleri görüp karar verirsiniz.

Aynen oyunu açınca yükseltiyim mi diye soruyor. Ultimate sürüme yükseltiyor ve Spider-Man remaster kütüphanenize süresiz ekleniyor. Miles Morales ise psplus olduğu sürece kütüphanenizde kalmaya devam edecek.

PS'den anlayan hocalarım son açtığım konuya bakar mısınız rica etsem. Buraya yazmayayım şimdi.

Aslında o olay şöyle, eğer oyunun PS4 sürümüne sahipsen ve o oyunun PS5 sürümü de varsa, o oyunu tekrar satın almak yerine, ücretsiz ya da belli bir ücret karşılığında o oyunun PS5 yükseltmesini yapabiliyorsun. "Peki bu yükseltme ne işe yarıyor?" diye soracak olursan da, DualSense desteğinin yanı sıra, PS4 sürümünde bulunmayan içerik ve bölümleri kapsayabiliyor. Tabii bu durum oyundan oyuna değişiklik gösterebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı