PS Plus alınır mı?

TnawTheAnubis67

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Yakın zamanda yurt dışından PS4 gelecek. PS Plus almanın avantajları nelerdir? PS Plus mu almak yoksa dijital olarak mı almak daha mantıklı? PS Plus kullananlar aydınlatırlarsa sevinirim dostlar. Ve son olarak bu 30 FPS olayı PC'lerdeki gibi midir? Kasma donma olur mu?

PC'deki gibi kasmaz oyunlar. Eğer online oyun oynamak isterseniz PS Plus almanız gerekir. Her ay 2 tane üyelere özel oyun veriyor ayrıca. 1 yıllık alıp rahatınıza bakın derim ben.

Yakın zamanda yurt dışından PS4 gelecek. PS Plus almanın avantajları nelerdir? PS Plus mu almak yoksa dijital olarak mı almak daha mantıklı? PS Plus kullananlar aydınlatırlarsa sevinirim dostlar. Ve son olarak bu 30 FPS olayı PC'lerdeki gibi midir? Kasma donma olur mu?
Ps plus alırsan, oyunlari online oynayabilirsin. Bazı oyunlarda ps plus gerekmeden online girebiliyorsunuz, genelde bedava oyunlarda gecerli bu. Ayrıca ps plus'a ozel bazı oyunlar bedavaya veriliyor ve indirimler yapılıyor. Oyunlar pc deki gibi kasmaz.

30 FPS göz yormuyor, takılma donma hissi vermiyor.

PS Plus'ı online oynayacaksanız almak zorundasınız zaten.

Online oynamayacaksanız: ,

-Çok ciddi bütçe sıkıntınız yoksa, oyun oynama sıklığınız da fazlaysa PS Plus alınabilir. Fena olmayan oyunlar veriyorlar, yılda 24 tane PS4, 12 tane de PS5 oyunu veriliyor, PS5 oyunlarını eklemek için telefona PS uygulaması yüklenmesi gerekiyor.

-Gerçekten bütçe sıkıntınız varsa ve az sayıda oyun bana yeter derseniz PS Plus'a para vermeyebilirsiniz.

PS Plus’tan aldığım ücretsiz oyunlar;
Battlefield 5, Nba 2k20, Friday the 13th, Days Gone, CoD Black ops 3, Stranded Deep, CoD ww2, detroit become human, battlefront 2, the last of us, CoD mw remastered, dead by daylight, sims 4, dirt rally 2.0 ve onlarca oyun daha (en bilindik olanları yazdım)
Kısacası, Ps Plus kesinlikle alınmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı