PS Plus alınır mı?

bur4karsln

Hectopat
Daha fazla  
Ben genelde oyunları direk satın alıyorum. Çünkü ömür boyu benim olması daha çok hoşuma gidiyor. Ve istediğim zaman oynayabiliyorum. Süre bitme stresi de olmuyor. Ama oyunlar gerçekten çok pahalı artık. Mesela The Last of Us Part 1 şu an 2000₺ filan. Herkes PS Plus al diyor ama kararsızım. Extra seçeneği 1 aylık 405₺ şu an. Ama ya bitiremezsem oyunu 1 ayda :) Sonra tekrar abonelik al filan zaten oyun fiyatına geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ben son fiyat artışları ve Tr mağazası inatla yapmamaları nedeniyle protesto ettim, zaten kütüphanesi de "yeni gelen"leri hedef alıyor, eskileri hiç sallamıyordu. Komple en düşük üyeliğe geçirdim, hatta yakında iptal de edeceğim. Elimdeki oyunları da bitirip satacağım diyordum, GTA6 oynayıp öyle satacağım anlaşılan :D

Ben almayı bıraktım sahip olamıyoruz sonuçta. Eğer kütüphanenizde pek oyun yoksa ve PS Plus oyunları ilginizi çekiyorsa yıllık alabilirsiniz. Evet belki TLOU Remake 2000 TL ama Remastered versiyonu 40-50 TL'ye alınabiliyor. Her oyun olmasa da çoğu şeyi uyguna alabilmek mümkün. İndirim zamanı kütüphaneyi genişletmek bana daha mantıklı geliyor. PS Plus alacağıma kütüphaneme bir kaç daha kaliteli oyun ekleyebilirdim mesela. O zaman tamamen bende kalmış olacaktı ve istediğim zaman oynayabilecek, aboneliğe bağlı olmayacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı