PS Plus alınmalı mı?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
PS5 Slim alsam PS Plus beni ne kadar götürür? Baktıklarıma göre her ay en az bir tane eli yüzü düzgün oyun geliyormuş ancak kullanılmaz diyenler de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 Slim alsam PS Plus beni ne kadar götürür? Baktıklarıma göre her ay en az bir tane eli yüzü düzgün oyun geliyormuş ancak kullanılmaz diyenler de var.

Hocam sen PS sektörüne yeni gireceğin için oynamadığın çok oyun var, 1 2 yıl çok rahat Plus'tan geçinirsin. Ama sonrasında Plus'taki oyunlar sana yetmeyebilir. Ama sanmıyorum.

Bu tamamen size kalmış online oynamak için zaten zorunlu olarak almak zorundasınız ama online oynamıyosanız bence PS plusa güzel bir oyun geldiğinde alabilirsiniz.

Bu tamamen size kalmış online oynamak için zaten zorunlu olarak almak zorundasınız ama online oynamıyosanız bence PS plusa güzel bir oyun geldiğinde alabilirsiniz.
Ya şimdi bi oyun çıktıktan ortalama kaç ay sonra ekleniyor plusa. 1 seneden fazla olsa çok kötü olmazmı. Millet oynarken ben oturup ps plus bekliycem . Yeni oyunlar zaten 3k

Ya şimdi bir oyun çıktıktan ortalama kaç ay sonra ekleniyor plusa. 1 seneden fazla olsa çok kötü olmaz mı? Millet oynarken ben oturup PS Plus bekleyeceğim. Yeni oyunlar zaten 3K.

Hocam o değişiyor, 5 ay da olabilir, 3 sene de olabilir. Millet oynarken 3 k verip oynayacak. Sende 3 k verirsen sende oynarsın. Yani burada eksi bir durumun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı