PS Plus alınmalı mı?

Hocam o değişiyor, 5 ay da olabilir, 3 sene de olabilir. Millet oynarken 3 k verip oynayacak. Sende 3 k verirsen sende oynarsın. Yani burada eksi bir durumun yok.
Alınca çok içim yancak hocam şu anda elimde bir pc varda yeni oyunlarda kasar. Epicde 1500 olan oyun gözümün önünde duracak ve dokunamayacağım 🥹

PS'yi kaça alacaksın hocam, ona göre öneri yapayım.
Hocam bir ps ortalama 20-21 k üstüne birde 6-7 k 1440p monitör alsam ortalama 26-27 gibisinden çözerim. Şuanki pc rx6650xt i512400f li . Millet 17-18k ya satarsın dediler. Yani pc yi satsam 45k gibi bir bütçe çıkıyor. Onla 40k ya pc birde 1440p monitör alabilirim. Ancak rahatıma çok düşkünüm. Monitörü yatağın yanına koyup yatarak bile oynayabilirim. Ama pc beni bile bazen yoruyor. Diğer taraftan ps oyunları ateş pahası. Kafam çok karışık

Hocam bir PS ortalama 20-21 k üstüne bir de 6-7 k 1440p monitör alsam ortalama 26-27 gibisinden çözerim. Şu anki PC RX 6650 XT i5 12400F'li. Millet 17-18k ya satarsın dediler. Yani PC'yi satsam 45k gibi bir bütçe çıkıyor. Onunla 40k ya PC bir de 1440p monitör alabilirim. Ancak rahatıma çok düşkünüm. Monitörü yatağın yanına koyup yatarak bile oynayabilirim. Ama PC beni bile bazen yoruyor. Diğer taraftan PS oyunları ateş pahası. Kafam çok karışık.

Hocam PS rahatlığı kalitesi tartışılmaz zaten, ama dediğin gibi oyunlar pahalı. Plus'tan geçinebildiğin kadar geçineceksin. Oyunlar zamsızken çoğu triple a oyunları satın aldım kütüphanede duruyor. Yeni çıkan değil ama birkaç yıl önce çıkan triple a oyunları indirim kovalayarak bin TL altına alabiliyorsun.

PS5 Slim alsam PS Plus beni ne kadar götürür? Baktıklarıma göre her ay en az bir tane eli yüzü düzgün oyun geliyormuş ancak kullanılmaz diyenler de var.

Hocam kesinlikle almalısınız, içinde bir sürü klasik sağlam oyun var. Ben ilk PS5 aldığımda direkt 1 yıllık satın almıştım iyi ki yapmışım diyorum.

Hocam PS rahatlığı kalitesi tartışılmaz zaten, ama dediğin gibi oyunlar pahalı. Plus'tan geçinebildiğin kadar geçineceksin. Oyunlar zamsızken çoğu triple a oyunları satın aldım kütüphanede duruyor. Yeni çıkan değil ama birkaç yıl önce çıkan triple a oyunları indirim kovalayarak bin TL altına alabiliyorsun.
Bencede ps ya. Çünkü zaten oyun kaldıran bi pc var . Ps bazı oyunları pc ye göre çok ucuz ve ben cidden sony yapımlarına bayılıyorum. Bir sene sonrada verse pc de takılırım. Oyun gelincede ps den oynarım gibi bi film var kafamda

Hocam kesinlikle almalısınız, içinde bir sürü klasik sağlam oyun var. Ben ilk PS5 aldığımda direkt 1 yıllık satın almıştım iyi ki yapmışım diyorum.
Anlıyorum hocam umarım pişman olmam daha zaten bir aya fln alcam

Bencede PS ya. Çünkü zaten oyun kaldıran bir PC var. PS bazı oyunları PC'ye göre çok ucuz ve ben cidden Sony yapımlarına bayılıyorum. Bir sene sonra da verse PC de takılırım. Oyun gelincede PS'den oynarım gibi bir film var kafamda

Anlıyorum hocam umarım pişman olmam daha zaten bir aya falan alacağım

Pişman olmayacağınızdan neredeyse eminim hocam, bence 3 aylık tercih edebilirsiniz.

Bencede PS ya. Çünkü zaten oyun kaldıran bir PC var. PS bazı oyunları PC'ye göre çok ucuz ve ben cidden Sony yapımlarına bayılıyorum. Bir sene sonra da verse PC de takılırım. Oyun gelincede PS'den oynarım gibi bir film var kafamda.

Anlıyorum hocam umarım pişman olmam daha zaten bir aya falan alacağım.

Evet hocam bende onu diyecektim, senin PC zaten şu an çoğu oyuna yeter. Yükseltmek saçma olur biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı