PS Plus almadığım halde üyelik devam ediyor

Fenriri65

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
PlayStation Plus üyeliği almadığım halde üyeliğim yenilenmiş ve kartımdan da para çekmemiş. Normalde bugün bitmesi gerekiyordu ancak tam bir ay sonra biteceğini söylüyor. PlayStation bu durumu fark ederse hesabı banlar mı acaba diye düşünüyorum. Nedeni ne olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_20230512_225401.jpg
    IMG_20230512_225401.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_20230512_225329.jpg
    IMG_20230512_225329.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Üyeliği iptal etmeniz gerekir, yoksa üyeliği her ay devam ettirir. Kartta para varsa parayı direkt çeker, iade de edemezsiniz. Kartta para yoksa 3-5 gün içinde kullanamazsınız ps plus’ı.

Üyeliği iptal etmeniz gerekir, yoksa üyeliği her ay devam ettirir. Kartta para varsa parayı direkt çeker, iade de edemezsiniz. Kartta para yoksa 3-5 gün içinde kullanamazsınız ps plus’ı.
Son cümleniz benim durumumu açıklıyor sanırım. Kartımda para yok haliyle parayı çekmedi. Çekmediği halde üyeliğin devam etmesi tuhaf.

Son cümleniz benim durumumu açıklıyor sanırım. Kartımda para yok haliyle parayı çekmedi. Çekmediği halde üyeliğin devam etmesi tuhaf.
Hemen hemen çoğu abonelik sisteminde olan bir durum bu. Para yoksa 3-5 gün için de kullanamıyorsunuz.

Gelecek ayki faturanıza yansıyabilir oto yenilemeyi kapatın bu arada.

Merhaba.
PlayStation Plus üyeliği almadığım halde üyeliğim yenilenmiş ve kartımdan da para çekmemiş. Normalde bugün bitmesi gerekiyordu ancak tam bir ay sonra biteceğini söylüyor. PlayStation bu durumu fark ederse hesabı banlar mı acaba diye düşünüyorum. Nedeni ne olabilir?
PlayStation'un değişik bir şeyi bu, benim kartımdada para yoktu 1 ay boyunca uyarı yolladı en sonunda iptal etti 1 ay ücretsiz kullanmış oldum :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı