TYT Geometri'ye nasıl başlanmalı?

Muhammed099

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. TYT geometriye başlamak istiyorum ancak geometri için temelim pek yok bunu baz alarak hoca ve kaynak önerisi istiyorum, teşekkürler.

Bıyıklı matematiğin geometriye temel atma kampını izleyebilirsiniz bende ona başlamayı düşünüyorum.

@Muhammed099 geometri uzun bir süreç çünkü, iki ayda halledilebilecek bir branş değil. Kenan karadan veya eyüp hocadan bir video izleyin öyle karar verin ikisi de çok iyi anlatıyorlar ikisini de kullanmış biri olarak eyüp hocanın kitabındaki soruların daha zor olduğunu söyleyebilirim. Hiç temeliniz yoksa temel bir üçgen çalışmasından sonra başlayabilirsiniz iki hocadan biriyle.

@Muhammed099 geometri uzun bir süreç çünkü, iki ayda halledilebilecek bir branş değil. Kenan karadan veya eyüp hocadan bir video izleyin öyle karar verin ikisi de çok iyi anlatıyorlar ikisini de kullanmış biri olarak eyüp hocanın kitabındaki soruların daha zor olduğunu söyleyebilirim. Hiç temeliniz yoksa temel bir üçgen çalışmasından sonra başlayabilirsiniz iki hocadan biriyle.
Teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı