Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 PS Plus Extra üyeliğini satın aldım fakat GTA V paketini alamıyorum kartın içinde para da var bir yanlışlık oldu hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
PS Plus Extra üyeliğini satın aldım fakat GTA V paketini alamıyorum kartın içinde para da var bir yanlışlık oldu hatası veriyor.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 14 Ağustos 2024 #2 Sanal kart oluşturup deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 Sanal kart oluşturma imkanım yok Artı 0 Eksi
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 15 Ağustos 2024 #4 Osman58erd dedi: Sanal kart oluşturma imkanım yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yani zor birşey değil; Bu sorun PS storenin klasik kronik sorunu ya başka kart bilgileri giriceksiniz (kredi kartı,Banka kartı,sanal kart,hayalet kart.)bir başka yöntem farklı bir PS hesabı gerekiyor veya uzun süre beklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Osman58erd dedi: Sanal kart oluşturma imkanım yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yani zor birşey değil; Bu sorun PS storenin klasik kronik sorunu ya başka kart bilgileri giriceksiniz (kredi kartı,Banka kartı,sanal kart,hayalet kart.)bir başka yöntem farklı bir PS hesabı gerekiyor veya uzun süre beklemeniz gerekiyor.