PS Plus Haziran 2021 Oyunları Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PS Plus Haziran 2021

PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları olarak Operation: Tango, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Star Wars: Squadrons veriliyor. Sony tarafından PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları açıklandı. Sunulacak oyunlar arasında ise PS5 için Operation: Tango ve PS4 için Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ile Star Wars: Squadrons yer alıyor. İşbirlikçi casusluk macerası Operation: Tango’da […]

Devamı: PS Plus Haziran 2021 Oyunları Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu oyunlar arasından sadece Star Wars: Squadrons'u duymuştum. Hep Xbox'ın Gamepass sistemi ile karşılaştırasım geliyor. Karşılaştırıncada PS Plus, Gamepass'in yanında çok vasat kalıyor.
Karşılaştırmak hem mantıklı hem değil. Sony zaten en başta böyle bir şey vaat etmedi. Ara ara büyük oyun verince insanlar hafif bir heyecanlanıyor. Sonra yine beklentiler daima yaralıyor.

Squadrons iyi de.... Diğerlerine hay allahım...
Bu oyunlar arasından sadece Star Wars: Squadrons'u duymuştum. Hep Xbox'ın Gamepass sistemi ile karşılaştırasım geliyor. Karşılaştırıncada PS Plus, Gamepass'in yanında çok vasat kalıyor.
Aynen öyle. Valla ben haftaya mı artık ne zaman alırsam alıcam o Xbox Series X'i. Yanında da o Gamepass'i alacağım PS'yi bildiğin sallayacağım. Gerçi PS4 ile de biraz oynarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı