PS Plus koleksiyonu 9 Mayıs'ta kapanıyor mu?

Merhaba. Ben bu sorunu anlamadım. Bilen varsa cevaplayabilir mi? Nasıl olacak yani bir daha PS Plus olmayacak mı? Olsa da bu PS 5 için mi geçerli yoksa PS 4 için mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangileri hocam? Bir de PS 4 için mi?

PS5 icin galiba.

Bu oyunları kaldırıyorlar. 9 Mayısa kadar kütüphaneye eklemeniz gerekiyor. PS4 oyunlarını kaldırıyorlar genelde ama başka oyunlarda hızlıca gidebilir Valhalla vb gibi. Sony Türkiye bu aralar sıkıntıda...

First Party and Sony Published Games

• Bloodborne
  • Days Gone
  • Detroit: Become Human
  • God of War
  • inFamous: Second Son
  • Ratchet and Clank
  • The Last Guardian
  • The Last of Us Remastered
  • Until Dawn
  • Uncharted 4: A Thief's End

Third Party Developed Games

• Batman: Arkham Knight
  • Battlefield 1
  • Call of Duty: Black Ops 3 - Zombie Chronicles Edition
  • Crash Bandicoot N. Sane Edition
  • Fallout 4
  • Final Fantasy 15 Royal Edition
  • Monster Hunter: World
  • Mortal Kombat 10
  • Resident Evil 7

Bu konuya bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum. PS Plus Deluxe alsam bu listedeki oyunları oynayamayacak mıyım?
Evet, yukarida dedigim 20 oyun kaldiriliyor. Ama eğer 9 mayisa kadar bu oyunlari koleksiyonununa eklersen. Oynayabilirsin.
Bu koleksiyonu ps5 ilk ciktiginda ps5 te oynayacak az oyun oldugu icin açmışlardı. Artik kapatiyorlar.
Webtekno dan okuyabilirsin: PlayStation Plus Koleksiyonu 9 Mayıs'ta Kapanıyor

Evet, yukarida dedigim 20 oyun kaldiriliyor. Ama eğer 9 mayisa kadar bu oyunlari koleksiyonununa eklersen. Oynayabilirsin.
Bu koleksiyonu PS5 ilk ciktiginda PS5'te oynayacak az oyun oldugu icin açmışlardı. Artik kapatiyorlar.
Webtekno'dan okuyabilirsin: PlayStation Plus Koleksiyonu 9 Mayıs'ta Kapanıyor

Oyunlar PS Plus Collection koleksiyonundan kaldırılacak ama Deluxe kütüphanesinde hala duracak yani ben Deluxe alırsam bu oyunları oynayabileceğim. Doğru mudur?

Oyunlar PS Plus Collection koleksiyonundan kaldırılacak ama Deluxe kütüphanesinde hala duracak yani ben Deluxe alırsam bu oyunları oynayabileceğim. Doğru mudur?
Hayir. Ps plus collection zaten o 20 oyundan oluşuyor. Ve sadece PS5 oyuncuları için olan bir koleksiyon. O Ps plus collection 9 Mayıs ta kaldırılacak. Yani ps plus la bu oyunları ps5 te oynayamıyacaksın. Satın alman gerekecek ama 9 Mayıs tan önce kütüphanene eklersen ps plus aldığın zaman oynamaya devam edebileceksin. Bu koleksiyona 3 ps plus paketinden de erişilebilir. İlla deluxe almana gerek yok.
Yani 9 Mayıs'a kadar ps5 te ps plus alıp kütüphanene eklemen gerek. Eklemezsen 9 Mayıs tan sonra o oyunları satın alarak oynayabileceksin.

Hayir. Ps plus collection zaten o 20 oyundan oluşuyor. Ve sadece PS5 oyuncuları için olan bir koleksiyon. O Ps plus collection 9 Mayıs ta kaldırılacak. Yani ps plus la bu oyunları ps5 te oynayamıyacaksın. Satın alman gerekecek ama 9 Mayıs tan önce kütüphanene eklersen ps plus aldığın zaman oynamaya devam edebileceksin. Bu koleksiyona 3 ps plus paketinden de erişilebilir. İlla deluxe almana gerek yok.
Yani 9 Mayıs'a kadar ps5 te ps plus alıp kütüphanene eklemen gerek. Eklemezsen 9 Mayıs tan sonra o oyunları satın alarak oynayabileceksin.

Burada başka bir arkadaşa da aynı soruyu sordum kendisi oyun kütüphaneden kaldırılmayacak dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı