PS Plus nedir?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 5 almayı düşünüyorum, araştırma yaparken PS Plus abonelik adında bir şey gördüm. Bu abonelik PlayStation'a çıkmış tüm oyunları kapsıyor mu yoksa sadece bazı oyunlar mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 almayı düşünüyorum, araştırma yaparken PS Plus abonelik adında bir şey gördüm. Bu abonelik PlayStation'a çıkmış tüm oyunları kapsıyor mu yoksa sadece bazı oyunlar mı var?

Üyelikte bulunan belirli oyunlara erişimin oluyor bir ücret karşılığın da ve üyeliğin türüne göre kütüphanen de eklemeler oluyor. Örneğin extra üyeliğin de klasikler kütüphanesine sahip oluyorsun.

Örneğin GoW ragnarok ya da Elden Ring gibi oyunlar var mı?

Buradan içinde bulunan tüm oyunlara baakbilirsiniz.

Yukarıda attığınız linke baktımda hocam Gow serisinin eski oyunları gözükmüyor, ayrıca uncharted serisinin de sadece son oyunu var. Deluxe sürümü almayı düşünüyorum fakat eski gow ve uncharted oyunlarına erişemeyecek miyim ? Oyunları direk satın almam mı gerekiyor illa örneğin god of war 3 ve uncharted 2 yi oynamak için

Yukarıda attığınız linke baktımda hocam GoW serisinin eski oyunları gözükmüyor, ayrıca Uncharted serisinin de sadece son oyunu var. Deluxe sürümü almayı düşünüyorum fakat eski GoW ve Uncharted oyunlarına erişemeyecek miyim? Oyunları direk satın almam mı gerekiyor illa örneğin God of War 3 ve Uncharted 2'yi oynamak için.

Hocam essential harici üyelikler de size extradan daha fazla kalıcı bir oyun vermiyor sadece klasik oyunlar kütüphanesine ve oyunların deneme sürümlerine sahip olursunuz. Ekleneceğini zannetmiyorum yakın zaman da. Direk satın almanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı