PS Plus nedir?

yungpapi

Yoctopat
Daha fazla  
Ayın 10'unda yüksek ihtimalle PS5 alacağım ama birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. Mesela ilk ve en önemli sorum PS Plus nedir? Sıklıkla EA FC 25 oynamak için alıyorum ve arada da GTA 5 oynamak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? EA Play Pro denen muhabbet PS Store veya PS Plus'ta var mı? Bu iki oyunu ucuz şekilde oynamak için ne yapmalıyım?

Bu oyunları oynamak için alabileceğim bir abonelik var mı yoksa oyunları teker teker satın almam mı gerekiyor? Ona göre dijital veya CD'li versiyon arasında seçim yapacağım.

Bu arada bilgisayarda EA Play standart paketim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS Plus, çevrimiçi oyun oynamak, aylık ücretsiz oyunlar indirmek ve özel indirimlerden yararlanmak için bir abonelik hizmetidir. PS Plus, üç farklı paketle sunuluyor:

Essential: Çevrimiçi oyun, aylık ücretsiz oyunlar, bulut depolama.
Extra: Essential'ın avantajlarına ek olarak geniş bir oyun kataloğuna erişim.
Premium: Extra'nın avantajlarına ek olarak bulut oyunları ve klasik PlayStation oyunlarına erişim.

PS tarafında EA Play Pro aboneliği yok EA play standart aboneliği var. Bu abonelikte ise EA oyunlarına erken erişim (deneme sürümleri), özel indirimler ve bazı oyunlara tam erişim sağlıyor.
FC 25 EA Play standard abonesiyseniz, oyunu PS Store'dan satın alırken indirim varsa faydalanabilirsin.
Oyun EA Play Standard'da ücretsiz oynanabilir olmadığı için satın alman gerekiyor.
GTA 5 PS plusda varmış oynayabilmen için en az extra aboneliği alman lazim.Dijital olarak alırsanızda indirime girerse daha uygun şekilde alabilirsin.
Bide senin PC deki aboneliğiniz PS tarafinda herhangi bir karşılığı yok ayrı platformlar.

Son düzenleme:
GTA 5 herhangi bir abonelikte bulunmuyor. Dijital olarak alırsanız indirime girerse daha uygun şekilde alabilirsin.
PS Plus oyun kataloğunda GTA5 bulunuyor.
1733556654240.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı