Çözüldü PS Plus ortak kulllanlır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grande Eyemen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni PS5 aldım ve PS lobisi ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum o yüzden cevaplarken çok açık şekilde açıklarsanız sevinirim. Arkadaşımda da PS5 var ve onun hesabında PS Plus üyeliği var bende kendi cihazımda aynı hesabı girip üyelikten yararlanabilir miyim? Sadece hikayeli oyunları oynayacağım. Eğer bu şekilde olmuyorsa farklı bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 sorunun cevabı hayır gerekmez, çakışmaz.
Kullanılabilir ancak 2 cihazda aynı anda aktif olursa bozulabilir.

Arkadaşınız paylaşım yapabiliyor diye biliyorum. Ama galiba ikinizde de PS Plus olması gerekiyor.

PS5 konsolunuzda Paylaşımlı Oyun'u başlatma​

1. Kontrol cihazınızdan PS düğmesine basarak kontrol merkezini açın ve takımla sesli sohbet kartını seçin.
  2. Paylaşımlı Oyun'uBaşlat öğesini seçin.
  3. Bir arkadaşınızı davet edin ve bir oyun modu seçin.
    Paylaşımlı Oyun, davet edilen oyuncu size katılıp ziyaretçiniz olduğunda başlar.
  • Paylaşımlı Oyun'u aynı anda yalnızca bir ziyaretçiyle kullanabilirsiniz.
  • Paylaşımlı Oyun'u bir konuk hesabıyla kullanmak istiyorsanız Ayarlar > Aile ve Ebeveyn Kontrolleri > PS5 Konsol Sınırlamaları bölümüne gidin ve Kullanıcı Oluşturma ve Konuk Oturumu > İzin Ver öğesini seçin.
  • En iyi performans için hem siz hem de ziyaretçinizin bağlantı hızının en az 2 Mb/sn olmasını öneririz.
  • Davet edilen oyuncu PlayStation Plus üyesi değilse Ziyaretçiyle Paylaşımlı Oyun Oyna seçeneği kullanılamaz.

Arkadaşının hesabını kendi konsolunda ana hesap yap. kendi hesabından hem oyunlara, Plus üyeliğine ve diğer tüm özelliklerine erişebilirsin. Online'da oynayabilirsin.

Arkadaşının hesabını kendi konsolunda ana hesap yap. Kendi hesabından hem oyunlara, Plus üyeliğine ve diğer tüm özelliklerine erişebilirsin. Online'da oynayabilirsin.

Hocam 2 cihazda aynı hesaba girip 2 side aynı anda çevirim içi olursa hesap ban yemiyor mu ben öyle biliyorum.

Hocam 2 cihazda aynı hesaba girip 2 side aynı anda çevirim içi olursa hesap ban yemiyor mu ben öyle biliyorum.

Kendi hesabıyla giriyor. Aynı hesapla girme olayı yok bilginiz yoksa şu Video'yu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam anladığım kadarıyla ps plus üyeliği olan hesabı ana hesap yapacağım ve oyunları oradan indireceğim ve kendi hesabımdan oynayabileceğim. Birkaç sorum olacak bununla ilgili.

Arkadaşımın kendi cihazında benim hesabıma girmesi gerekiyor mu?
Aynı oyunları farklı hesaplardan oynamamız durumunda kayıt noktaları çakışır mı?

İlk defa ps kullandığım için fazla bilgili değilim, teşekkürler.

2 sorunun cevabı hayır gerekmez, çakışmaz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…