Çözüldü PS Plus oyunları nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese selam. Hayatımda ilk kez PS alacağım. Sırf GTA için denilebilir 😅 ancak GTA çıkana kadar da bir şeyler oynamak istiyorum. Bu PS Plus içerik olarak nasıl? Game Pass kadar var mı? PS exclusive çıkan tüm oyunlar var mı içerisinde? Ödeme sistemi de aylık olarak mı oluyor yoksa yıllık mı?

Çözüm
Herkese selam. Hayatımda ilk kez PS alacağım. Sırf GTA için denilebilir 😅 ancak GTA çıkana kadar da bir şeyler oynamak istiyorum. Bu PS Plus içerik olarak nasıl? Game Pass kadar var mı? PS exclusive çıkan tüm oyunlar var mı içerisinde? Ödeme sistemi de aylık olarak mı oluyor yoksa yıllık mı?

PS Plus geniş bir kütüphaneye sahip, içerik olarak güzel yani. Game Pass'ten bir eksiği olduğu söylenemez. Ödeme sistemi iki çeşit oluyor, aylık ve yıllık.

PS Plus geniş bir kütüphaneye sahip, içerik olarak güzel yani. Game Pass'ten bir eksiği olduğu söylenemez. Ödeme sistemi iki çeşit oluyor, aylık ve yıllık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ödeme sistemi aylık da oluyor yıllık da size seçenek sunuyor. Bugüne kadar çıkmış eski tüm özel oyunlar var neredeyse. Daha önce PS kullanmadıysanız ve özel Sony oyunlarını oynamadıysanız özellikle tam size göre içerik olarak. Tavsiyem extra veya Deluxe alın. Essential'da oyun kütüphanesine erişemez sadece aylık 3 tane verilen oyunlarla yetinmek durumunda kalırsınız. PS Plus'ın eksileri:
-Aylık oyunları genelde kötü.
-Yeni çıkan 3. parti veya 1. parti oyunlar Game Pass gibi ilk günden eklenmiyor. Eski oyun arşivi var. Dediğim gibi sizin için bu eksi bir özelik olmayabilir.

Tüm exclusive oyunları yok tabi, en azından çıktığı gibi getirmiyorlar fakat gayet iyi oyunlar var içinde, son zamlarla beraber daha iyi oyunlar getirme sözü verdiler. Şu anki kütüphanesi de gayet dolu dolu, ekstra olarak verdiği aylık 3 oyun oluyor. Aboneliği ister her ay, ister yıllık yapabilirsin fakat yıllık abonelik yaparsan her ay ödemeye göre daha az bir para ödüyorsun fakat toplu olarak ödemiş oluyorsun.

Ödeme sistemi aylık da oluyor yıllık da size seçenek sunuyor. Bugüne kadar çıkmış eski tüm özel oyunlar var neredeyse. Daha önce PS kullanmadıysanız ve özel Sony oyunlarını oynamadıysanız özellikle tam size göre içerik olarak. Tavsiyem extra veya Deluxe alın. Essential'da oyun kütüphanesine erişemez sadece aylık 3 tane verilen oyunlarla yetinmek durumunda kalırsınız. PS Plus'ın eksileri:
-Aylık oyunları genelde kötü.
-Yeni çıkan 3. parti veya 1. parti oyunlar Game Pass gibi ilk günden eklenmiyor. Eski oyun arşivi var. Dediğim gibi sizin için bu eksi bir özelik olmayabilir.
Extra veya Deluxe al demişsiniz. Kaç tane paket var böyle? Sizin bu söylediklerinizin avantajı nedir? Bir de imzanızda PS5 Pro sahibi olduğunuz yazıyor nasıl memnun musunuz? Ben de Pro olanı almayı düşünüyorum.

Extra veya Deluxe al demişsiniz. Kaç tane paket var böyle? Sizin bu söylediklerinizin avantajı nedir? Bir de imzanızda PS5 Pro sahibi olduğunuz yazıyor nasıl memnun musunuz? Ben de Pro olanı almayı düşünüyorum.

3 paket var. Essential, extra ve Deluxe. Extra'nın avantajı oyun kütüphanesi dediğimiz o özel oyunların olduğu ve başka eski oyunların da olduğu yüzlerce oyun kütüphanesine erişim sağlıyorsun. Deluxe alırsanız tüm bunun yanında ek olarak PS1- PS2 klasiklerini içeren kütüphaneye de sahip oluyor ve bazı yeni çıkan oyunları ücret vermeden 1-2 saat deneme imkanına sahip oluyorsunuz. Detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz:
Ben normalde 4 yıldır PS5 kullanıyordum sırf GTA 6 hatırına Pro'ya geçtim 5-6 ay önce. TR'den 50K vererek asla alınmaz. Ancak kendiniz gidip yurt dışından alabilecekseniz veya gidemeseniz bile sarı sitede 30-35k aralığında çok rahat bulabilirsiniz. En fazla 35k hak ediyor bu konsol. Ben memnunum almışken GTA 6 için ve gelecek diğer oyunlar için Pro farkını az ya da çok gösterecektir, gösteriyor da. Örneğin AC Shadows'ta bariz PS5 ve Series X'ten daha iyi grafik sunuyor. Siz zaten eski oyunları önce oynayacakmışsınız eski oyunlardan da son 4-5 yılda çıkan neredeyse her oyuna Pro yaması geldi. PS5 Pro'yu tavsiye ederim o sebeplerden size de. Konsol hakkında veya PS Plus hakkında başka sorularınız varsa alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı