PS Plus satın alınmıyor

Tamam arkadaşlar aldım ben cevabımı ben. Benim şu an cüzdana yüklediğim parayı geri kredi kartına eklemem lazım.

Dostum yardımcı olmak için biraz Google'dan baktım şöyle bir yazı buldum. Doğru mudur arkadaşlarda yanıtlar.

PS Cüzdandaki parayı geri almak mümkün değildir. Cüzdana yüklenen bakiyenin ancak harcanması yolu ile eritilmesi mümkündür. PS Cüzdana yüklenen para ile PS oyunları satın alınabilmektedir. PS cüzdandaki parayı geri almak mümkün olmamakla birlikte satın alınan oyunlar için iade talebinde bulunmak olanaklıdır.

PS Cüzdandan harcadığınız parayı satın aldığınız öğeyi 14 gün içinde iade ederek alabilir, tekrar cüzdanınıza bakiyeyi aktarabilirsiniz. Ancak başka kanallardan cüzdana yüklenen parayı geri çekmeniz mümkün değildir. Bu durumun temel nedeni ise illegal para akışı eylemlerini engellemektir.

Peki birisine PS Plus hediye etsem 10 lira falan indirim yapsam. Öyle bir seçenek bulunuyor mu?

Sanırım cevap gelmediğine göre öyle bir olay yok. Peki zam yüzde kaç geliyor bari üstüne de zam geldiğinde tamlayayım 2025'te ağlaya ağlaya oynayayım.

Son düzenleme:
Tamam arkadaşlar aldım ben cevabımı ben. Benim şu an cüzdana yüklediğim parayı geri kredi kartına eklemem lazım.

PlayStation destek telefon numarasını arasam bana yardımcı olurlar mı?
O parayı geri çekemeyebilirsin hocam. Yine bir görüş destek ile. Olmazsa zamlı fiyatına göre alım yaparsın. Ya da kaç para attın hesaba?

Yıllık PS Plus Deluxe parası olan 460 TL attım. Sanırım üstüne biraz daha ekleyip ne zaman kafama eserse yine PS Plus alacağım. Destek ile görüşmedim. Boşuna kafamı yormayacağım. Zaten er ya da geç yine alacaktım bahane oldu diyelim.

Webtekno'nun haberinde "Mevcut 12 aylık abonelerin, 6 Kasım veya sonrasında bir tarihe gelen sıradaki yenileme tarihine kadar fiyat artışıyla karşılaşmayacağını ekleyelim. Ancak, bu sırada aboneliğini yükseltmek veya düşürmek isteyenler, zamlı fiyat ödemek zorunda kalacak." cümlesinden pek anlamadım. Ne denmeye çalışılmış? Yani 2 gün sonra ben yine yenilemeye çalışsam (sonuçta zam yapıldığı için 2025'e kadar maximum uzatabilirsiniz yasağı kalkacak) 460 TL'ye mi yenileyeceğim? Ayrıca ben bu haziran ilk yıllığımı almıştım yani halihazırda PS Plus üyesiydim sadece uzattım.

Son düzenleme:
Yıllık PS Plus Deluxe parası olan 460 TL attım. Sanırım üstüne biraz daha ekleyip ne zaman kafama eserse yine PS Plus alacağım. Destek ile görüşmedim. Boşuna kafamı yormayacağım. Zaten er ya da geç yine alacaktım bahane oldu diyelim.

Webtekno'nun haberinde "Mevcut 12 aylık abonelerin, 6 Kasım veya sonrasında bir tarihe gelen sıradaki yenileme tarihine kadar fiyat artışıyla karşılaşmayacağını ekleyelim. Ancak, bu sırada aboneliğini yükseltmek veya düşürmek isteyenler, zamlı fiyat ödemek zorunda kalacak." cümlesinden pek anlamadım. Ne denmeye çalışılmış? Yani 2 gün sonra ben yine yenilemeye çalışsam (sonuçta zam yapıldığı için 2025'e kadar maximum uzatabilirsiniz yasağı kalkacak) 460 TL'ye mi yenileyeceğim? Ayrıca ben bu haziran ilk yıllığımı almıştım yani halihazırda PS Plus üyesiydim sadece uzattım.

Dostum eğer parayı almam mümkün değilse, ben olsam PS Plus'ın indirim dönemi devam ediyorsa bol bol oynayacağımı düşündüğüm oyunları kütüphaneye eklerim. PS Plus'ı almayı beklemem en azından ucuza oyun almış olurum. Ne kadar zamlanacağı belli olmaz.

En azından 2025 Aralık ayına kadar uzatmak için 12 aylıkların üzerine 3 aylık 1 aylık falan alarak aralıga kadar uzatabiliyor muyuz?

Dostum eğer parayı almam mümkün değilse, ben olsam PS Plus'ın indirim dönemi devam ediyorsa bol bol oynayacağımı düşündüğüm oyunları kütüphaneye eklerim. PS Plus'ı almayı beklemem en azından ucuza oyun almış olurum. Ne kadar zamlanacağı belli olmaz.
Dostum her ne kadar ben bunu istesemde (örneğin RDR 2 150 tl'ye düşmüş) ailem buna pek sıcak bakmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı