PS Plus sona erdiğinde kupalar kalır mı?

Merhaba. PS Plus aboneliğimi iptal ettim ama süresi dolana kadar hala avantajlarını kullanıyorum. Katalogda birkaç oyun indirip bitirdim kupaları kazandım.
Peki şimdi süresi dolup abonelik bitince, katalogtan aldığım oyunlar ve kupalar silinecek mi?

Mesela kütüphanemde olan oyunlar silinecek mi?

Merhaba. PS Plus aboneliğimi iptal ettim ama süresi dolana kadar hala avantajlarını kullanıyorum. Katalogda birkaç oyun indirip bitirdim kupaları kazandım.
Peki şimdi süresi dolup abonelik bitince, katalogtan aldığım oyunlar ve kupalar silinecek mi?

Kütüphanende olan oyunlar haliyle gidecek bitince, tekrar ps plus almak zorundasınız yok öyle 2000 TL verip ömür boyu oynamak :(

Oyunlar kilitlenecek kazandığınız kupalara herhangi bir şey olmaz.

Oyunlara erişemeyeceksiniz, kupalar kalacak. Bir gün Plus yenilediğinizde veya oyunu satın aldığınızda kupa kasmaya kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Oyunlar kilitlenek. Kupalar kalıyor olması lazım.

Oyunlar kilitlenecek kazandığınız kupalara herhangi bir şey olmaz.
Çok iyi o zaman sevindim. Çok teşekkürler o zaman en iyisi devam ettireyim aboneliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı